You are here:

BREAKING | Reghe, back in business! Semnează şi revine în antrenorat: "Da"

BREAKING | Reghe, back in business! Semnează şi revine în antrenorat: "Da"

Fotbal intern

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (48 de ani) se pregăteşte să revină în antrenorat după o pauză de câteva săptămâni.

Al Tai, în Arabia Saudită, a fost ultima echipă pe care Laurenţiu Reghecampf şi-a trecut-o în CV. Liber de contract în prezent, Laurenţiu Reghecampf urmează să semneze cu o nouă echipă şi să revină pe banca tehnică.

Laurenţiu Reghecampf, pe punctul de a reveni în antrenorat: "O să semnez, da"

Reghecampf a recunoscut că se află în negocieri pentru a semna cu o nouă echipă. Expertul Pro TV pentru EURO 2024, competiţie la care ia parte şi România, a recunoscut că îşi negociază revenirea în antrenorat, la o nouă echipă.

"Laureţiu Reghecampf nu va mai fi cu noi, pleacă să semneze probabil pe undeva", a spus Costin Ştucan, moderatorul emisiunii "Studio Euro 2024", moment în care fostul antrenor al FCSB i-a răspuns: "Vedem, vedem.", a spus Reghecampf la Pro TV.

"Dar zi, da sau nu?", a insistat Ştucan, iar Reghecampf a răspuns: "O să semnez, da!", apoi Reghe a precizat că va anunţa numele echipei în momentul în care va semna.

Gloria Bistriţa, FCU Craiova 1948, apoi le-a mai pregătit pe CS Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, unde a câştigat două titluri (2013, 2014), Al-Hilal Riad, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda şi Al Wasl, ambele din Emiratele Arabe Unite, Universitatea Craiova, şi Al Ahli Jeddah.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfechipacontractnegocierilaurentiu reghecampf echipa noualaurentiu reghecampf revine in antrenorat 

viewscnt
Articole similare