Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rotaru, TUN în lupta pentru titlu! "Acord". Mutare de top în Bănie

BREAKING | Rotaru, TUN în lupta pentru titlu! "Acord". Mutare de top în Bănie
Comentarii

Lupta pentru titlul din Superligă este în continuare încinsă, chiar dacă FCSB are un avantaj considerabil. Nicio echipă nu a abandonat într-adevăr lupta, iar Mihai Rotaru pregăteşte o adevărată lovitură! Omul de afaceri care controlează clubul din Bănie a acţionat ca să scoată echipa din criză.

Aducerea lui Ivaylo Petev, antrenor care l-a înlocuit pe Eugen Neagoe în Bănie, se dovedeşte o mutare neinsiprată până acum pentru Mihai Rotaru, care vrea să-şi repare greşeala. Patronul oltenilor vrea să profite, după ultima veste importantă din lumea fotbalului şi să schimbe situaţia de la Craiova.

Marius Şumudică, tunul lui Mihai Rotaru în lupta pentru titlul din Superligă

Concret, Mihai Rotaru s-a mişcat repede după ce Marius Şumudică (53 de ani) s-a despărţit de turcii de la Gaziantep FK şi are un acord verbal cu antrenorul, scrie iamsport.ro, care anunţă că Şumudică şi Rotaru au bătut palma pentru venire pe banca formaţiei din Bănie, în locul lui Ivaylo Petev.

Marius Şumudică şi Gaziantep FK au reziliat contractul care îi "lega" până la finalul sezonului în curs, după ce echipa a intrat într-o serie de rezultate proaste, care au dus la desfacerea înţelegerii. Totuşi, Marius Şumudică nu va sta mult timp fără să antreneze şi, se pare, o va face în Superliga României, în plină luptă pentru titlu.

Acordul dintre Mihai Rotaru şi Marius Şumudică pentru venirea antrenorului în Bănie datează de mai multă vreme. Concret, oltenii au reuşit să-l convingă pe Şumudică să spună "da" încă de acum 3 săptămâni, mai scrie sursa citată, care precizează faptul că totul depinde de modul în care Rotaru va reuşi să scape sau nu de Petev.

Ivaylo Petev, antrenorul Universităţii Craiova, are contract pe trei sezoane cu clubul din Bănie.

Mihai Rotaru lasă uşa deschisă pentru venirea lui Marius Şumudică

Omul de afaceri Mihai Rotaru a reacţionat după apariţia informaţiilor cu privire la acordul dintre el şi Marius Şumudică pentru banca tehnică a Craiovei. El a spus că "în perioada următoare" nu se gândeşte la alt antrenor, astfel că a lăsat o "uşă" deschisă pentru înlocuirea lui Petev.

”Nu, cel puţin nu în perioada imediat următoare. Nu pot să mă gândesc la un alt antrenor dacă îl am pe unul în funcţie. Mă gândesc cum să îl ajut mai mult pe cel în exerciţiu să reuşească”, a declarat Mihai Rotaru, pentru iamsport.ro.

Afla mai multe despre: mihai rotaru craiovamihai rotaru tun craiovamihai rotaru marius sumudicamarius sumudica acord mihai rotaru craiovauniversitatea craiova mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare