Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Ruben Albes a semnat! Fostul antrenor de la Hermannstadt a dat lovitura: ”Voi da totul!”

BREAKING Ruben Albes a semnat! Fostul antrenor de la Hermannstadt a dat lovitura: ”Voi da totul!”

Fotbal

Comentarii

Ruben Albes, fostul tehnician de la FC Hermannstadt, a devenit antrenorul formaţiei de liga a doua, CD Lugo.

CD Lugo ocupă locul 21 în Segunda Division, penultimul după 36 de etape. Gruparea care tocmai l-a numit antrenor pe Ruben Albes se luptă că Albacete, Sabadell, Alcorcon, Cartagena, Logrones i Castellon pentru evitarea retrogradării. O misiune dificilă pentru fostul tehnician al sibienilor, care preia o echipă aflată în derivă. Lugo a pierdut ultimele cinci meciuri disputate în Segunda.

Derby-ul U Craiova - FCSB, live şi pe canalul nostru de YouTube

Formaţia galiciană a terminat stagiunea trecută pe locul 16 şi a evitat retrogradarea, însă în actuala stagiune, gruparea depe Anxo Carro traversează o perioadă critică.

La numai 35 de ani, pentru Ruben Albes, provocarea Lugo este cea mai importantă din cariera sa. Herlado.es îl compară pe tânărul antrenor cu Julian Nagelsmann şi anticipează partida cu Real Zaragoza: ”În urmă cu câteva zile, Bayern l-a transformat pe Nagelsmann în antrenorul cel mai scump din istorie, plătind o clauză de rezilere de 25 de milioane de euro. Nu i-a interesat că Julian Nagelsmann are doar 33 de ani. Încet, încet, fotbalul abandonează ideile preconcepute şi dă o şansă acestor antrenori foarte tineri. Asta a făcut şi Lugo, care l-a ales pe Ruben Albes pentru a încerca să se salveze de la retrogradare. Acum, este cel mai tânăr antrenor din fotbalul spaniol” scrie sursa citată.

Fost antrenor în Liga 1, Albes a explicat: ”Echipa trebuie să demonstreze că poate. Eu voi da totul şi sunt convins că şi ei vor lupta într-o manieră aparte. Avem o posibilitate reală să ne salvăm şi cred în acest grup de jucători. Vom arăta ca o echipă cu personalitate, care înţelege importanţa meciurilor” a declarat Ruben Albes înainte de meciul cu Real Zaragoza. 

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare