You are here:

BREAKING | "S-a făcut. E la ultimul meci!". Transfer de două milioane de euro din Superligă într-un campionat de top

BREAKING | "S-a făcut. E la ultimul meci!". Transfer de două milioane de euro din Superligă într-un campionat de top

Superliga

Comentarii

Un fotbalist important din Superliga României pleacă într-un campionat important din Europa în schimbul a două milioane de euro.

Răzvan Sava (22 de ani), portarul lui CFR Cluj, va juca ultimul meci pentru echipa din Gruia în returul cu Maccabi Petah Tikva din Conference League. Presa din Italia anunţă că transferul goalkeeperului la Udinese, în Serie A, este făcut, după ce s-au pus la punct ultimele detalii.

Răzvan Sava, transfer rezolvat, de la CFR Cluj la Udinese

Transferat de CFR Cluj de la Torino în 2022, Răzvan Sava va aduce aproximativ două milioane de euro, cu tot cu bonusuri, în conturile echipei din Gruia. Sava va pleca la Udine să facă vizita medicală, vineri, după meciul din Conference League.

Portarul român va semna un contract pe patru ani cu Udinese, până în vara lui 2028, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

CFR Cluj a transferat deja înlocuitorul lui Răzvan Sava. Mihai Popa (23 de ani), portarul lui Torino, a fost împrumutat timp de un sezon de echipa din Gruia.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Sava în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan savatransfercfr clujudineseserie asuperliga 

viewscnt
Articole similare