You are here:

BREAKING | S-a "rupt" Lixandru! UPDATE | Veşti de la Salonic: accidentarea e gravă! Verdictul aşteptat

BREAKING | S-a "rupt" Lixandru! UPDATE | Veşti de la Salonic: accidentarea e gravă! Verdictul aşteptat

FCSB

Comentarii

Mihai Lixandru (23 de ani), mijlocaşul FCSB, s-a accidentat în finalul primei reprize a meciului cu PAOK de al Salonic.

UPDATE 23:43 - Veştile nu sunt deloc bune! Din informaţiile de la faţa locului, accidentarea lui Lixandru este una gravă. Există temeri în privinţa unei rupturi de ligamente, ceea ce ar însemna o pauză lungă de timp de la fotbal pentru "Lix".

Veşti proaste pentru FCSB în perspectiva următoarelor meciuri. Mihai Lixandru, unul dintre cei mai buni şi mai constanţi fotbalişti ai campioanei României, s-a "rupt" după contact cu unul dintre jucătorii lui PAOK Salonic, la mijlocul tereunului.

Mihai Lixandru, schimbat după ce s-a accidentat la gleznă

A fost nevoie de schimbare, după ce Mihai Lixandru a părut că a suferit o recidivă la accidentarea pe care a avut-o la gleznă înainte de meciurile echipei naţionale a României din luna septembrie. El a ieşit pe targă din meciul de pe Toumba, de la Salonic.

Malcom Edjouma a intrat în locul lui Mihai Lixandru la mijlocul terenului în echipa FCSB, la Salonic. Râmâne de văuzt cât de gravă e accidentarea şi cât de mult timp va fi indisponibil Lixandru, unul dintre preferaţii patronului Gigi Becali.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai lixandruaccidentarefcsbpaok salonictargaeuropa league 

viewscnt
Articole similare