You are here:

BREAKING | "S-au înţeles!". L-au convins pe Kevin De Bruyne să plece de la Manchester City. Unde va juca belgianul

BREAKING | "S-au înţeles!". L-au convins pe Kevin De Bruyne să plece de la Manchester City. Unde va juca belgianul

Manchester City

Comentarii

Kevin De Bruyne (33 de ani) şi-a stabilit viitorul fotbalistic. Aflat pe final de contract cu Manchester City, belgianul a spus "da" unei noi provocări, una care îl va scoate din lotul echipei conduse de Pep Guardiola.

Presa britanică a aflat care va fi următoare mutare din cariera lui Kevin De Bruyne. "Mirajul" din Arabia Saudită, unde au ajuns mai mulţi fotbalişti importanţi în ultimii doi ani, îl atrage şi pe "creierul" belgian al lui Guardiola.

Kevin De Bruyne, acord pentru transferul la Al-Ittihad, în Arabia Saudită

Daily Mail anunţă că Al-Ittihad, echipă la care se mai află Karim Benzema sau N'Golo Kante, l-a convins pe Kevin De Bruyne să accepte transferul în Arabia Saudită. Sursa citată scrie că părţile au ajuns deja la un acord în ceea ce priveşte termenii contractului lui De Bruyne.

Rămâne doar de văzut dacă Manchester City va accepta suma de transfer pe care Al-Ittihad o va propune pentru Kevin De Bruyne. Mijlocaşul mai are doar un an de contract la Manchester City, înţelegere care expiră în vara lui 2025.

Accidentat în prima parte a sezonului precedent, belgianul Kevin de Bruyne a reuşit să bifeze 26 de partide pentru echipa sa de club, reuşind să marcheze de şase ori şi să ofere 18 pase decisive. De Bruyne joacă la Manchester City din 2015.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kevin De Bruyne în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kevin de bruynetransferacordmanchester cityal ittihad 

viewscnt
Articole similare