You are here:

BREAKING | Schimbul verii: Radu Drăguşin, transfer-bombă la o campioană din Europa. Toate informaţiile

BREAKING | Schimbul verii: Radu Drăguşin, transfer-bombă la o campioană din Europa. Toate informaţiile

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) ar putea fi protagonistul schimbului verii viitoare în fotbalul european.

Presa din Italia scoate la iveală un scenariu care, la prima vedere, pare plauzibil pentru viitorul lui Radu Drăguşin, fundaşul central care nu prinde minutele pe care le doreşte la Tottenham, echipă la care a ajuns la începutul lui 2024 de la Genoa, din Serie A

Schimbul verii, Inter-Tottenham, cu Radu Drăguşin protagonist?

Concret, italienii anunţă că Radu Drăguşin ar putea ajunge la Inter, campioana Italiei, într-un schimb pe care londonezii sunt dispuşi să-l facă. Site-ul interlive.it scrie despre negocierile pe care şefii lui Tottenham sunt gata să le înceapă pentru Yann Bisseck (23 de ani), un fundaş central german al "nerrazzurilor".

Tottenham îl vrea pe Bisseck şi, susţine sursa citată, ar fi gata să ofere bani şi pe Radu Drăguşin la schimb pentru a obţine semnătura fundaşului central cu origini africane. Pentru fundaşul naţionalei României ar fi o mutare bună, având în vedere că ar reveni în campionatul în care este cel mai obişnuit să joace, Serie A, de unde a plecat.

Inter Milano l-a avut în vizor pe Radu Drăguşin şi înaintea transferului la Tottenham, însă fotbalistul român a preferat mutarea în Premier League.

Radu Drăguşin a strâns doar 196 de minute în patru meciuri jucate în toate competiţiile sezonului la Tottenham, fără gol sau pasă de gol.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusinschimbtransferserie aitaliaintertottenham 

viewscnt
Articole similare