Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Se măreşte legiunea de români de la Parma! Un atacant, lângă Dennis Man şi Valentin Mihăilă

BREAKING | Se măreşte legiunea de români de la Parma! Un atacant, lângă Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Fotbal

Comentarii

Parma are un început foarte bun de sezon şi are şanse foarte mari să promoveze în Serie A, la finalul actualei stagiuni.

Formaţia la care sunt legitimaţi Valentin Mihăilă (23 de ani) şi Dennis Man (25 de ani) nu traversează chiar cea mai bună formă - cu o înfrângere (2-3 cu Lecco) şi un egal (1-1 cu Modena) în ultimele două runde, însă rămâne lider, la egalitate de puncte cu Venezia, câte 30, şi cu cinci puncte peste Cremonese, ocupanta locului trei.

  • Como (24 de puncte) şi Palermo (23) au un meci mai puţin disputat.

Încă un român la Parma

Presa din Italia anunţă că, în săptămânile următoare, un alt fotbalist român are şanse foarte mari să ajungă la Parma.

Este vorba despre atacantul celor de la Lecce, Rareş Burnete (19 ani), cel care nu primeşte ”spaţiu” suficient la echipa din Serie A şi a cerut să fie lăsat să plece undeva unde să bifeze mai multe minute.

Jurnaliştii din Peninsulă susţin că Rareş Burnete este dorit de mai multe formaţii din Serie B, angrenate în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

  • Ultimele clasate în Serie B: Ascoli, Lecco, Spezia, Ternana şi FeralpiSalo.

De asemenea, Parma îl place foarte mult şi are cele mai mare şanse de a-l transfera pe Rareş, în această iarnă, fie doar şi împrumut.

Nu ar fi exclus ca Lecce şi Parma să ajungă la o înţelegere de transfer definitiv, cu condiţia ca Parma să promoveze matematic în Serie A.

Rareş Burnete este golgheterul absolut al Italiei la Primavera (U19) din sezonul trecut. Şi-a făcut debutul la prima echipă a lui Lecce, în Serie A, chiar cu un assist decisiv în victoria cu Lazio, scor 2-1, în prima etapă din Serie A.

Apoi, paradoxal, când toată lumea se aştepta să fie jucat mai des, antrenorul lui Lecce, Roberto D'Aversa, nu l-a mai utilizat deloc.

  • Între etapele 2 şi 12, Rareş Burnete a fost ”uitat” pe bancă de opt ori, iar în trei meciuri nu a făcut parte din lot.

Rareş Burnete este internaţional român de tineret şi este cotat de transfermarkt.de la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailarares burnete 

viewscnt
Articole similare