You are here:

BREAKING | Se repetă scenariul Dawa! Veste excelentă primită de FCSB înaintea meciului cu LASK Linz

BREAKING | Se repetă scenariul Dawa! Veste excelentă primită de FCSB înaintea meciului cu LASK Linz

FCSB

Comentarii

Se repetă "scenariul Dawa" pentru FCSB înaintea meciului cu LASK Linz, turul play-off-ului de calificare în grupele Europa League.

UEFA a dat o veste excelentă celor de la FCSB înaintea meciului cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League. Se repetă "scenariul Dawa" din meciul cu Sparta Praga de la Bucureşti (2-3, pe Stadionul Steaua, în preliminariile Ligii Campionilor).

Răsturnare de situaţie la FCSB cu Valentin Creţu în prim-plan

Concret, se pare că Valentin Creţu (35 de ani) nu va fi suspendat pentru partida cu LASK Linz din turul play-off-ului Europa League. Conform golazo.ro, UEFA a trimis către FCSB lista cu jucătorii eligibili pentru meci şi Creţu nu este suspendat, deşi a încasat un "galben" la finalul partidei cu Sparta Praga, după fluierul final, şi se credea că este suspendat.

Pentru a fi sigură că îl poate utiliza pe Creţu, FCSB a trimis mail către UEFA pentru clarificarea situaţiei fundaşului dreapta. Răspunsul UEFA a venit: forul continental a trimis pasajul din regulament şi informaţia oficială că jucătorul nu este suspendat, mai scrie sursa citată.

Meciul LASK Linz - FCSB se joacă joi, 22 august, de la ora 20:00, în manşa tur a play-off-ului Europa League, şi poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbvalentin cretususpendareuefaunda verde 

viewscnt
Articole similare