Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şi-a anunţat retragerea din antrenorat! A stat pe banca Rapidului în urmă cu doi ani şi a luat o decizie radicală: ”Timpul meu a trecut”

BREAKING | Şi-a anunţat retragerea din antrenorat! A stat pe banca Rapidului  în urmă cu doi ani şi a luat o decizie radicală: ”Timpul meu a trecut”

Superliga

Comentarii

Adrian Matei (56 de ani) a anunţat că nu va mai antrena la nivelul echipelor de seniori.

În 2021, Rapid a revenit în Superliga după şase ani petrecuţi în eşaloanele inferioare. Mihai Iosif a fost principalul artizan al reuşitei care a luat toţi specialiştii prin surprindere la acea vreme, însă situaţia lui s-a complicat odată cu revenirea echipei pep rima scenă a fotbalului românesc.

Din cauza faptului că Mihai Iosif nu deţinea Licenţa PRO la momentul respectiv, Rapid l-a cooptat în staff pe Adrian Matei pentru a putea trece un antrenor principal în acte.

A antrenat în sezonul trecut al Superligii, dar şi-a anunţat retragerea de la nivel profesionist: ”Consumul e prea mare”

La începutul lui martie 2022, Rapid l-a demis pe Mihai Iosif, după nouă meciuri consecutive fără victorie în Superliga. Odată cu plecarea ”Poetului din Giuleşti”, clubul a renunţat şi la serviciile lui Adi Matei.

În sezonul trecut, ”Cacao” a asigurat interimatul la CS Mioveni preţ de câteva etape, însă a fost îndepărtat odată cu instalarea lui Nicolae Dică pe banca tehnică.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Adrian Matei a anunţat că nu îşi doreşte să mai profeseze în antrenorat la nivel profesionit. În prezent, fostul fundaş, ce a jucat pe rând la Rapid, Dinamo şi Steaua, este tehnicianul echipei feminine FC Voluntari, ce activează în Liga 3.

”Nu îmi mai doresc să fiu antrenor la seniori. Timpul meu a trecut, e timpul altora să vină din urmă, să aibă orgoliu, să depună cât mai mult efort, să capete experienţă şi cu timpul să facă rezultate.

Nu sunt bătrân, dar trebuie să ştii să te limitezi unde poţi şi nu mai are rost să îţi pierzi timpul cu lucruri care cred că nu ne ajută.

(n.r. Era un consum prea mare?) Cred că se vede. Este un consum psihic, iar doar unii oameni sunt dispuşi să îşi piardă timpul din viaţă, realizând doar partea financiară, şi dacă stăm bine să ne gândim, doar la Liga 1 şi în play-off-ul Ligii 2 se plăteşte bine.

Celelalte au probleme şi am considerat că este important să fac altceva cu timpul meu, decât să mi-l pierd la seniori.

Viitorul vreau să fie la mâna mea, nu la mâna altor oameni. Stau în locul meu”, a spus Adrian matei, la Fanatik.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

De-a lungul carierei, Adi Matei a pregătit următoarele formaţii: FC Vaslui, Minerul Lupeni, UFC Chitila, Rocar Bucureşti, FCM Târgovişte, Ştiinţa Bacău, Luceafărul Oradea, Metaloglobus, Berceni, Unirea Târlungeni, Carmen Bucureşti şi CS Mioveni.

 

 

Afla mai multe despre: adrian mateisuperligarapidmihai iosifadrian matei 

viewscnt
Articole similare