Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | ŞOC în Superligă! Antrenorul pleacă şi semnează cu o formaţie din Vest

BREAKING | ŞOC în Superligă! Antrenorul pleacă şi semnează cu o formaţie din Vest

Fotbal

Comentarii

BREAKING | ŞOC în debutul lui 2024! O echipă din Superligă rămâne fără antrenor. Agentul a luat legătura cu noul club

Presa din Belgia anunţă că Mircea Rednic are şanse mari să redevină antrenorul celor de la Standard Liege, formaţie aflată pe locul 9 în prima ligă belgiană, aflată mai aproape de retrogradare - 6 puncte, decât de TOP 5 - 11 puncte.

Mircea Rednic, propus la Standard Liege

Standard Liege a rămas fără antrenor după ce s-a întrerupt colaborarea cu fostul internaţional belgian Carl Hoefkens, după doar şase luni de mandat. Anunţul a venit în ultima zi de mandat.

La scurt timp, agentul lui Mircea Rednic le-a pus pe masă şefilor din Liege CV-ul actualului antrenor de la UTA. Foarte probabil, acest lucru s-a întâmplat cu acordul ”Puriului”, cel care iubeşte Belgia şi care a mai antrenat-o pe Standard în sezonul 2012/2013.

  • Mircea Rednic a mai antrenat în Belgia, în alte două rânduri: pe Gent în 2013/2014 şi pe Mouscron în perioada 2016-2018.
  • De asemenea, Mircea Rednic a fost jucătorul celor de la Standard Liege, în perioada 1991-1996.

Standard nu-şi permite să plece în cantonament fără antrenor. Doar dacă se găseşte o soluţie în interior. Oricum, trebuie găsit un tehnician până pe 6 ianuarie.

Un club precum Standard are, în ciuda situaţiei actuale, întotdeauna avantajul de a stârni interes: conform informaţiilor noastre, Mircea Rednic, antrenorul din sezonul 2012/2013, a fost propus de agentul său, fără a se cunoaşte dacă profilul său este pe placul şefilor 777 Partners sau nu.

Cu toate că circulă mai multe nume, uneori fără temei, Standard trebuie să găsească profilul care i se potriveşte realităţii actual: o echipă în suferinţă, care trebuie mobilizată rapid pentru a-şi asigura rămânerea în prima ligă, ştiind că dispune de resurse financiare limitate”, a anunţat una dintre cele mai importante publicaţii din Belgia, ”Le Soir”.

În acest moment, Mircea Rednic se ocupă de destinele celor de la UTA Arad. Până să primească ”ok-ul” din partea belgienilor, antrenorul schimbă din nou rândurile la echipă, pentru a îmbunătăţi randamentul din prima parte a sezonului.

  • După 21 de etape, UTA este pe locul 12 în Superligă, cu 24 de puncte, la 6 de play-off.

Afla mai multe despre: mircea rednicstandard liegebelgia 

viewscnt
Articole similare