You are here:

BREAKING | Şocul anului în fotbalul românesc! Dan Şucu a anunţat în direct ce transfer uriaş îi pregăteşte lui Şumudică: ”Da, ni-l foarte dorim”

BREAKING | Şocul anului în fotbalul românesc! Dan Şucu a anunţat în direct ce transfer uriaş îi pregăteşte lui Şumudică: ”Da, ni-l foarte dorim”

Superliga

Comentarii

Dan Şucu a anunţat fără ocolişuri că îşi doreşte să-l transfere pe Ianis Hagi la Rapid. Finanţatorul clubului giuleştean a dat de înţeles că fiul ”Regelui” este o prioritate pentru formaţia alb-vişinie.

Marius Şumudică a fost prezentat la Rapid în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat, de asemenea, Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, şi Dan Şucu, finanţatorul clubului giuleştean.

Întrebat despre interesul pentru un posibil transfer al lui Ianis Hagi, Viorel Moldovan a recunoscut că există interes pentru mijlocaşul Rapidului.

Dan Şucu detonează ”bomba”! Patronul Rapidului pregăteşte un transfer uriaş: ”Da!” 

”Ianis Hagi este un jucător de mare valoare şi cred că orice club din România şi-l doreşte, vom vedea, avem anumite discuţii.

Vedem cum vor decurge aceste discuţii. Sper să fie şi el interesat să vină la Rapid. Asta este cel mai important până la urmă. Cine nu şi l-ar dori?”, a spus Viorel Moldovan.

Dan Şucu a avut o scurtă intervenţie prin care a clarificat cât de mult îşi doreşte să îl semneze pe Ianis Hagi.

”Da, ni-l foarte dorim, mulţumesc!”, a adăugat Dan Şucu.

Ianis Hagi are cale liberă către Rapid

Ianis Hagi (25 de ani) o va părăsi pe Rangers în perioada următoare, deşi contractul său cu fosta campioană a Scoţiei expiră în 2026.

Philippe Clement, tehnicianul grupării de pe Ibrox, nu l-a inclus pe român în lotul primei echipe în niciunul dintre meciurile disputate în acest start de sezon şi a anunţat că acesta va fi vândut cât de curând.

Mai mult decât atât, Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers, ce a fost zdrobită de Blackburn în ultimul meci amical, cel disputat contra lui Blackburn, scor 2-6.

După un sezon modest în care a fost împrumutat la Deportivo Alaves, Ianis Hagi a primit vestea că va pleca în viitorul apropiat de la Rangers, iar anunţul lui Philippe Clement i-a alertat pe şefii Rapidului.

Recent, giuleştenii l-au vândut pe Albion Rrahmani la Sparta Praga în schimbul sumei de 5.000.000 de euro, iar Şucu ar putea să dea o lovitura de imagine cu banii pe care i-a încasat după plecarea kosovarului.

 
 

Afla mai multe despre: superligarapidmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare