You are here:

BREAKING | Surpriză! Federico Piovaccari a semnat şi va debuta chiar împotriva lui FCSB. Italianul a fost prezentat oficial

BREAKING | Surpriză! Federico Piovaccari a semnat şi va debuta chiar împotriva lui FCSB. Italianul a fost prezentat oficial

FCSB

Comentarii

Federico Piovaccari (39 de ani) este noul jucător al lui Virtus Acquaviva, campioana statului San Marino din sezonul trecut. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului.

„Virtus îşi continuă marşul spre debutul în Liga Campionilor şi de astăzi va avea disponibil un atacant internaţional. Pentru aventura europeană s-a alăturat Federico Piovaccari – Official un bombardier din întreaga lume care a decis să se alăture cauzei neo-verde.

Atacantul născut la Gallarate are experienţe în Spania, China, Australia şi este şi un fost rival, cu care a jucat în 2013-14, când numele oficial al FCSB-ului era încă Steaua Bucureşti.

Piovaccari cunoaşte deja Repubblica del Titano, având în vedere că în 2005-06 a purtat tricoul lui San Marino Calcio, cunoscând un sezon excelent în care a marcat 11 goluri. De acolo a început să zboare pentru marea sa carieră, în care a reuşit să marcheze peste 150 de goluri”, a notat Virtus.

Poveste de film! Federico Piovaccari va debuta chiar împotriva lui FCSB

Graţie titlului cucerit în sezonul trecut în San Marino, Virtus şi-a câştigat dreptul de a participa în primul tur al calificărilor pentru grupele Champions League.

Cu toate acestea, şansele sanmarinezilor de a merge mai departe sunt aproape nule, deoarece vor da piept cu FCSB, echipă cu un lot de aproape 40 de ori mai scump.

Primul meci al sezonului pentru Virtus este programat pe 9 iulie, pe teren propriu, contra FCSB, partidă în care Piovaccari va debuta, cel mai probabil, la noua sa echipă.

Cifre statistice din cariera lui Federico Piovaccari:

  • la Cordoba: 99 de meciuri, 26 de goluri şi 3 pase decisive
  • la FCSB: 43 de meciuri, 16 goluri şi 6 pase decisive
  • la Cittadella: 39 de meciuri, 23 de goluri şi 4 pase decisive
  • la Ravenna: 38 de meciuri, 16 goluri
  • la Eibar: 30 de meciuri, 6 goluri
  • la Sampdoria: 18 meciuri, 2 goluri
  • la Brescia: 17 meciuri, 4 goluri
  • la Rayo: 15 meciuri, 1 gol

2 milioane de euro a fost cea mai înaltă cotă a lui Piovaccari, conform transfermarkt.de, în perioada petrecută la FCSB.

2 milioane de euro a fost cea mai înaltă cotă a lui Piovaccari, conform transfermarkt.de, în perioada petrecută la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbfederico piovaccariitaliasan marino 

viewscnt
Articole similare