You are here:

BREAKING | Surpriză totală! Acord între Rapid şi Partizan Belgrad. Dan Şucu îşi vinde ”perla” şi încasează 2.000.000 de euro

BREAKING | Surpriză totală! Acord între Rapid şi Partizan Belgrad. Dan Şucu îşi vinde ”perla” şi încasează 2.000.000 de euro

Rapid

Comentarii

Rapid este aproape de a da o lovitură importantă pe piaţa transferurilor.

Andrei Borza, tânărul fundaş rapidist, este la un pas să plece din Giuleşti, la mai puţin de un an distanţă de la debutul său în alb-vişiniu.

TUN financiar pentru Dan Şucu. Jucătorul de naţională pleacă la Partizan Belgrad pe 2.000.000 de euro

În vârstă de doar 18 ani, Andrei Borza a avut prestaţii constant bune în sezonul precedent, însă şi-a dezamăgit fanii la sfârşitul lunii februarie, atunci când a fost surprins într-un club de noapte din Iaşi, alături de fostul său coleg, Alexandru Albu, după o înfrângere în faţa lui Poli.

Borza a fost exclus din lot pentru escapada respectivă şi a primit o amendă record (12.500 de euro), însă nu a stat mult timp pe bară, revenind în primul 11 al grupării giuleştene.

În play-off, fundaşul stânga, crescut de Gică Hagi, a înregistrat o scădere de formă, iar şansele ca acesta să fie om de bază în echipa lui Neil Lennon sunt minime, mai ales după transferul lui Cristi Manea de la CFR Cluj.

Din informaţiile ProSport, Rapid a bătut palma cu Partizan Belgrad, una dintre cele mai titrate echipe din Europa de Est, pentru împrumutul lui Andrei Borza.

Aceeaşi sursă suţine că sârbii pot achita 2.000.000 de euro în schimbul lui Borza pentru un transfer definitiv, în cazul în care vor fi mulţumiţi de prestaţiile sale.

În sezonul trecut, Partizan a fost prima în Serbia până aproape de finalul campionatului, însă a trebuit să se recunoască învinsă în faţa rivalei de moarte, Steaua Roşie Belgrad, şi a ratat şansa de a juca direct în grupele Champions League.

Cu toate acestea, ”Grobari” vor evolua în turul doi al calicărilor din Ligă, contra lui Dynamo Kiev.

  • 38 de meciuri în toate competiţiile a adunat Andrei Borza în sezonul trecut. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 1.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: andrei borzarapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare