You are here:

BREAKING | Surpriză totală! Denis Alibec revine în fotbalul românesc şi se va bate la titlu. Ofertă concretă din partea echipei de top

BREAKING | Surpriză totală! Denis Alibec revine în fotbalul românesc şi se va bate la titlu. Ofertă concretă din partea echipei de top

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec (33 de ani) are şanse mari să revină în Superliga după doar un sezon petrecut în Qatar.

Chiar dacă Alibec a bifat doar 10 minute la EURO 2024, în partida cu Belgia, pierdută de naţionala noastră cu 0-2, acesta poate prinde un transfer important, posibil chiar în România.

În luna august a anului trecut, Denis Alibec a fost transferat de qatarezii de la Muaither, după ce atacantul a avut un sezon excelent la Farul, echipă alături de care a câştigat titlul de campion.

ŞOC total! Denis Alibec revine în România. Ofertă concretă de la o echipă de top

În Qatar, randamentul lui Denis Alibec a scăzut considerabil faţă de sezoanele precedente, iar şansele ca acesta să îşi prelungească înţelegerea cu Muaither sunt minime 

În 21 de meciuri în campionat în tricoul lui Muaither, atacantul român a marcat doar cinci goluri şi a livrat patru pase decisive, astfel că viitorul său este incert.

Conform ProSport, Alibec ar putea continua în Qatar, însă la un alt club. Pe lângă oferta din Golf, Farul Constanţa este interesată să îl repatrieze pe Denis Alibec,  iar ”marinarii” i-au făcut deja o ofertă fostului golgheter de la malul Mării Negre.

Sursa citată susţine că Alibec îşi doreşte un contract de cel puţin 600.000 de dolari pentru a continua în Orient, altfel va lua în calcul să revină în România.

Crescut de Academia Farului, Denis Alibec este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: faruldenis alibecechipa naţională 

viewscnt
Articole similare