You are here:

BREAKING | Surpriză totală! George Puşcaş pleacă de la Genoa, dar poate prinde un transfer important. Este dorit într-un campionat puternic

BREAKING | Surpriză totală! George Puşcaş pleacă de la Genoa, dar poate prinde un transfer important. Este dorit într-un campionat puternic
Comentarii

George Puşcaş (28 de ani) are şanse minime să continue la Genoa, însă este dorit de o altă echipă din Italia.

Atacantul naţionalei nu s-a făcut remarcat la EURO 2024, unde a bifat doar 38 de minute în cele patru partide disputate de tricolori în Germania. 

Fostul fotbalist al lui Internazionale Milano nu s-a bucurat în sezonul trecut de prea multe reuşite la echipele de club, fiind împrumutat de Genoa la Bari, în Serie B, la începutul acestui an.

În jumătatea de an petrecută la gruparea din sudul Italiei, Puşcaş a marcat de patru ori în 17 jocuri în Serie B şi are şanse minime să revină din sezonul următor pe prima scenă a fotbalului din Italia, având în vedere planurile pe care le are Genoa.

”Grifonul” a terminat pe locul 11, performanţă impresionantă pentru o echipă nou-promovată, şi este de aştetptat ca Alberto Gilardino să meargă în continuare pe mâna atacanţilor pe care s-a bazat în sezonul trecut: Mateo Retegui, Albert Gudmundsson şi Caleb Ekuban.

Astfel, Puşcaş va fi, cel mai probabil, din nou împrumutat, şi ar putea reveni în Serie B.

George Puşcaş poate semna cu o echipă de tradiţie din Italia. Românul are şans minime să continue la Genoa

Publicaţia italiană Tuttomercatoweb susţine că George Puşcaş este pe lista Salernitanei,  formaţie ce s-a întors în Serie B după trei sezoane petrecute în ”Il Calcio”.

”Granata” a avut un an dezastruos, terminând pe ultimul loc, cu doar 17 puncte obţinute în 38 de meciuri, iar viitorul clubului este incert, date fiind problemele financiare cu care se confruntă.

Italienii scriu că Puşcaş este dorit de Salernitana, iar şefii clubului din Salerno ar urma să facă o ofertă pentru român abia la sfârşitul lunii iulie.

"Salernitana ar putea reveni la atac la sfârşitul lunii. De asemenea, s-au purtat discuţii cu tânărul portar Magro şi atacantul Francavilla Artistico. Cele două mutări sunt în standby. Numele mai multor jucători au fost legate de Salernitana: Veseli Tripaldelli, Di Tacchio, Thiam, Paleari, Puşcaş şi Riccio", a notat Tuttomercatoweb.

George Puşcaş (28 de ani) este cotat de Transfermarkt la 1.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: george puşcaşserie bsalernitana 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul