Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Surpriză uriaşă! Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK şi semnează în Serie A: ”Indicii concrete!”

BREAKING | Surpriză uriaşă! Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK şi semnează în Serie A: ”Indicii concrete!”

Serie A

Comentarii

Răzvan Lucescu este omul momentului în fotbalul românesc. Fostul selecţioner al naţionalei a câştigat, pentru a doua oară în cariera sa, titlul de campion al Greciei alături de PAOK Salonic, deşi era cotat cu cea mai mică şansă dintre granzi înaintea sezonului.

Antrenorul român a intrat definitiv în istoria lui PAOK Salonic, acesta cucerind două dintre cele patru titluri câştigate de alb-negri în istoria de 98 de ani a clubului. 

Parcursul bun al lui Răzvan Lucescu nu a trecut neobservand în rândul cluburilor importante din afara Greciei. Presa din srăinătate a a anunţat că Lucescu este, alături de Jose Mourinho, pe lista lui Besiktas, echipă ce îşi propune să atace titlul în sezonul următor.

Răzvan Lucescu îşi îndeplineşte visul şi semnează cu o echipă din Serie A: ”Sunt indicii concrete”

Deşi are contract cu PAOK până în 2027, Răzvan Lucescu ar putea pleca în campionatul său preferat: Serie A.

Publicaţia italiană Corriere dello Sport anunţă că antrenorul român este pe lista lui Cagliari, echipă ce a rămas fără antrenor după retragerea legendarului Claudio Ranieri.

"În ceea ce priveşte succesorul lui Ranieri, indicii concrete duc la Răzvan, fiul lui Mircea, care tocmai a câştigat titlul cu PAOK.

Banca lui Cagliari ar putea fi încredinţată românului. E fiul faimosului antrenor Mircea, cunoscut nu numai în România, ci şi în Italia. Mai presus de toate, Răzvan este un profil de antrenor care ar da un nou şi intrigant calibru echipei.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pentru a gestiona epoca post-Ranieri, Cagliari trebuie să găsească nu numai un antrenor priceput din punct de vedere tehnico-tactic, ci şi unul dotat cu acea carismă aparte, care să se conecteze imediat cu nucleul puternic al galeriei lui Cagliari.", scris Corriere dello Sport, citat de Sport.ro.

Cagliari a terminat pe locul 16 în Serie A, cu 36 de puncte, cu un punct peste Frosinone, echipă ce a ocupat prima poziţie retrogradabilă.

Răzvan Lucescu, despre posibilitatea ajungerii în Serie A: "Mergeam în genunchi dacă mă întrebai acum 6-7 ani"

"Am să spun ceva. Ok, Italia, campionat extraordinar, deschidere în toată lumea, rămăi cu marketingul. Dar, pe de altă parte, unde? În care parte a clasamentului aş putea ajunge eu? Mai uşor de jos, asta înseamnă o luptă pentru evitarea retrogradării.

Dacă mă întrebai acum 6-7 ani, aş fi mers în genunchi. Dacă mă întrebi acum... Mi-am câştigat acest drept, de a alege", a declarat Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

 

 

Afla mai multe despre: răzvan lucescufotbal internaţionalpaok saloniccagliari 

viewscnt
Articole similare