Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Surpriză uriaşă! Transfer de TOP la FCSB. Gigi Becali l-a convins să semneze

BREAKING | Surpriză uriaşă! Transfer de TOP la FCSB. Gigi Becali l-a convins să semneze

Superliga

Comentarii

FCSB a realizat cel mai important transfer din această vară. Roş-albaştrii s-au înţeles cu unul dintre jucătorii ce s-au aflat pe radarul lui Gigi Becali în ultimii ani, deşi mutarea părea că are şanse infime să se mai realizeze.

BOOM! FCSB a bătut palma cu jucătorul ce părea ”netransferabil”

Marius Ştefănescu (25 de ani) va fi noul jucător al celor de la FCSB.

Din informaţiile Orange Sport, Gigi Becali a ajuns la un acord cu Laszlo Dioszegi, deşi patronul lui Sepsi anunţate în urmă cu mai puţin de două luni că starul covăsnenilor nu va pleca sub nicio formă la FCSB.

În 2018, Sepsi l-a transferat pe Ştefănescu de la Viitorul Cluj, iar în conform unei clauze contractuale, clubul din Ardeal va încasa o sumă istorică.

Întrucât Mihai Georgescu, fondatorul celor de la Viitorul Cluj, a păstrat jumătate din drepturile asupra jucătorului lui Sepsi, suma de transfer pe care covăsnenii o vor încasa pe urma mijlocaşului nu va fi una foarte mare.

Ce spunea Laszlo Dioszegi despre plecarea lui Marius Ştefănescu: ”Sigur nu va merge la FCSB”

”Poate să se transfere şi în România, dacă vrea. La FCSB sigur nu, iar alte echipe nu cred că pot face o ofertă care să fie pe placul nostru.

Ştiţi foarte bine că 50% din sumă merge la Viitorul Cluj. Aşa că pentru noi nu rentează să-l vindem cu mai puţin de un milion de euro. O să avem o vară agitată. Pauza e mai lungă acum. De când sunt eu în fotbal, niciodată nu s-a terminat campionatul pe 18 mai.

Avem mai mult timp la dispoziţie să creionăm lotul, să aducem jucători şi să ne pregătim pentru următorul campionat”, spunea  Laszlo Dioszegi, potrivit gsp.ro.

Marius Ştefănescu este cotat de Transfermarkt la 1.700.000 de euro şi este al treilea transfer făcut de FCSB în această vară, după Kiki şi Daniel Popa.

Afla mai multe despre: sepsigigi becalisuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare