You are here:

BREAKING | Transfer de titlu în Bănie: Gâlcă şi Rotaru au găsit atacant pentru Craiova! Toate detaliile ofertei

BREAKING | Transfer de titlu în Bănie: Gâlcă şi Rotaru au găsit atacant pentru Craiova! Toate detaliile ofertei
Comentarii

Constantin Gâlcă şi Mihai Rotaru, antrenorul şi patronul echipei Universitatea Craiova, au găsit atacant pentru lupta la titlu. Oltenii au trimis deja o ofertă oficială de transfer pentru vârful de atac dorit la clubul din Bănie.

Atacantul pe care Universitatea Craiova a pus ochii pentru transfer este Omar Faraj (22 de ani), un vârf de atac cu origini în Palestina şi care joacă pentru suedezii de la AIK Stockholm. Având în vedere că este nevoie de întăriri în avanposturi, Gâlcă şi Rotaru s-au oprit la această variantă.

Omar Faraj, atacantul perfect pentru Universitatea Craiova? Oferta concretă înaintată de olteni

Omar Faraj este tânăr şi are potenţial de a fi vândut mai departe pe o sumă importantă de bani în cazul în care transferul său în Bănie se materializează şi se dovedeşte a fi o mutare bună. Concret, conform gsp.ro, Craiova a trimis deja o ofertă oficială.

Oltenii îi oferă lui Omar Faraj un salariu de 10.000 de euro pe lună, vor să-l ia împrumut pentru un sezon cu opţiune de cumpărare de 500.000 de la AIK Stockholm în 2026. De asemenea, dacă clauza de cumpărare va fi activată, contractul lui Faraj va fi prelungit pe încă trei sezoane.

Omar Faraj a marcat o dată şi a pasat decisiv de două ori în 12 meciuri (723 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului la AIK Stockholm.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Omar Faraj în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: omar farajtransferuniversitatea craiovaofertasuperligaaik stockholm 

viewscnt
Articole similare