You are here:

BREAKING | Transfer de titlu la FCSB. Becali dă o nouă lovitură şi îşi ia atacant străin pentru a-l înlocui pe Compagno

BREAKING | Transfer de titlu la FCSB. Becali dă o nouă lovitură şi îşi ia atacant străin pentru a-l înlocui pe Compagnogalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB este în căutarea unui nou atacant, pentru a-l înlocui pe Andrea Compagno, care a intrat pe lista neagră a patronului Gigi Becali.

Presa din Africa de Sud anunţă că FCSB este pregătită să facă un nou transfer. După ce l-a adus pe Ngezana, de la Kaizer Chiefs, vicecampioana României este dispusă acum să-l transfere, de la acelaşi club, şi pe Efmamjjasond Gonzalez.

Atacantul columbian are 24 de ani şi este urmărit atent de oficialii FCSB-ului, încă de la începutul lunii trecute. Acum, conform jurnaliştilor sud-africani, Gigi Becali ar fi dispus să investească în pauza de iarnă pentru a-l aduce în Superligă pe Gonzalez.

"Columbianul în vârstă de 24 de ani a sosit în august ca împrumut pentru întregul sezon. Totuşi, timpul său petrecut la Naturena s-ar putea încheia deja. Încă nu a înscris, iar conducerea lui Chiefs a primit o ofertă de la FCSB, din România" , notează presa din Africa de Sud.

Împrumutat în vară de Kaizer Chiefs, de la Santa Cruz, din Bolivia, atacantul cu o înălţime de 1.89 m n-a reuşit să marcheze pentru echipa sud-africană, în cele şase meciuri jucate.

  • 500 de mii de euro valorează Efmamjjasond Gonzalez, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare