You are here:

BREAKING | Transfer de TOP! Diego Simeone primeşte un atacant "world-class" în locul lui Morata

BREAKING | Transfer de TOP! Diego Simeone primeşte un atacant "world-class" în locul lui Morata

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid i-a găsit deja înlocuitor lui Alvaro Morata (31 de ani), atacantul care va pleca la AC Milan, în Serie A. Echipa lui Diego Simeone n-a stat cu mâinile în sân şi a stabilit deja principala ţintă pentru înlocuirea spaniolului.

Pierderea lui Alvaro Morata trebuie acoperită, iar Diego Simeone a transmis conducerii lui Aletico Madrid care este fotbalistul pe care îl vrea în locul atacantului spaniol. Vine din Premier League şi are un CV important.

Julian Alvarez, principala ţintă a lui Diego Simeone la Aletico Madrid

Este vorba despre Julian Alvarez (24 de ani), atacantul lui Manchester City. Conaţionalul lui Diego Simeone, campion mondial cu Argentina în 2022, este dorit pe "Wanda Metropolitano", anunţă jurnalistul Cesar Luis Merlo, care precizează faptul că au început deja negocierile pentru jucător.

Concurenţa cu Erling Haaland la Manchester City îi face viaţa grea lui Julian Alvarez, care ar putea fi tentat de trecerea la Atletico Madrid, având în vedere că prinde mai puţine minute decât îşi doreşte pe Etihad Stadium, sub comanda lui Pep Guardiola. La Madrid, având în vedere locul liber lăsat de Morata, ar fi titular de drept, în condiţiile în care a plecat şi Memphis Depay.

Julian Alvarez a marcat de 19 ori şi a pasat decisiv de cinci ori în 54 de meciuri (3481 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului trecut la Manchester City. La 24 de ani, Alvarez are un CV impresionant: Cupa Mondială, Liga Campionilor, două Copa America, două titluri în Premier Lague, Supercupa Europei şi Mondialul Cluburilor.

  • 90 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Julian Alvarez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: atletico madridjulian alvareztransferdiego simeonela liga 

viewscnt
Articole similare