You are here:

BREAKING | Transfer de TOP la CFR Cluj. Dan Petrescu îşi ia fotbalist din vestul Europei

BREAKING | Transfer de TOP la CFR Cluj. Dan Petrescu îşi ia fotbalist din vestul Europeigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a ratat din nou titlul în Superligă, iar acum, odată cu revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei, ardelenii au planuri mari pentru sezonul următor.

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

Fără titlu câştigat în ultimele două stagiuni, CFR Cluj a intrat într-o nouă eră. Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a echipei, iar acum Nelu Varga a început campania de transferuri.

Ardelenii pregătesc şi o lovitură importantă pentru nivelul Superligii. Conform prosport.ro, finanţatorul CFR-ului a pus pe masă suma de 550 de mii de euro pentru transferul lui Christopher Ibayi, de la Ajaccio.

Deşi suma de transfer e una mare pentru fotbalul românesc, francezii n-au fost încântaţi şi au refuzat propunerea ardelenilor. Astfel, Nelu Varga este dispus acum să mărească oferta pentru a-l aduce pe Ibayi sub comanda lui Dan Petrescu.

Cumpărat în lna ianuarie, cu 100 de mii de euro, de la Rouen, atacantul de 28 de ani a marcat 6 goluri în cele 17 meciuri jucate pentru Ajaccio.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare