Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un fost membru al „Generaţiei de Aur”, aproape de revenirea în Superligă! Clubul cu ambiţii de play-off care îl doreşte

BREAKING | Un fost membru al „Generaţiei de Aur”, aproape de revenirea în Superligă! Clubul cu ambiţii de play-off care îl doreşte

U Cluj

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), fostul component al „Generaţiei de Aur” este dorit de U Cluj.

BREAKING | Un fost membru al „Generaţiei de Aur”, aproape de revenirea în Superligă! Clubul cu ambiţii de play-off care îl doreşte

După startul modest de sezon, Toni Petrea, actualul antrenor al clujenilor, nu mai este dorit la „U”, motiv pentru care ardelenii încearcă să se mişte repede şi să găsească un nou „principal”.

Primul pe lista oficialilor este Ioan Ovidiu Sabău, cel care a salvat echipa de la retrogradare în sezonul precedent, anunţă Prosport.

Plecarea sa de la echipă a fost regretată de suporteri, dar şi oameni importanţi din cadrul clubului. La acea perioadă, Neluţu Sabău a invocat probleme personale pentru despărţirea sa de U Cluj.

Mutarea are şanse mari să se realizeze, mai ales că jucătorii cu mare experienţă din vestiar s-au înţeles foarte bine cu Sabău în precedentul mandat, iar venirea sa ar fi un avantaj pentru aceştia.

"Postul lui e în pericol". Antrenorul din Superliga care se clatină. Suporterii i-au cerut plecarea şi a oferit prima reacţie. "În România nu mă mai surprinde nimic"

Au apărut nemulţumiri şi din partea suporterilor faţă de antrenorul Toni Petrea. Imediat după Oţelul - U Cluj, 1-1, în Superliga, princialul a oferit o primă reacţie.

În clasament Universitatea Cluj se află pe locul 9, cu 6 puncte, iar Oţelul e pe locul 13, cu doar 4 puncte, iar parcursul până în acest moment a dus şi la primele nemulţumiri din partea galeriei, faţă de Toni Petrea. 

La Galaţi, fanii care au făcut deplasarea i-au cerut demisia, iar Andrei Vochin a analizat situaţia lui Toni Petrea. 

"Cred că am controlat jocul, am avut o posesie mai bună, însă n-am găsit soluţia bună să finalizăm acţiunile. Am primit un gol, după care pe o neatenţie îl puteam primi şi pe al doilea. Am mai avut situaţii, dar nu foarte clare. Îmi doream să fim mai inspiraţi în faţa careului advers. E un punct. Rezultatul e echitabil. Ducem mingea aproape de careul advers şi nu mai găsim soluţii. 

În anumite momente mi s-a părut că s-au judecat diferit fazele, dar nu am ce să-i reproşez arbitrului. 

(n.r. - despre suporterii prezenţi la Galaţi, care i-au cerut demisia) Da, asta nu pot comenta. E părerea lor, o respect şi încerc să-mi fac treaba la echipă. 

Am mai fost întrebat, din etapa a doua sunt întrebat (n.r. - despre schimbarea de antrenor). Nu vreau să-mi consum energia şi să mă gândesc la aşa ceva. Au fost şi cazuri când au fost schimbaţi antrenori înaintea etapei întâi, în România nu mă mai surprinde nimic. Am discutat cu conducerea, nu s-a pus problema de negocieri (n.r. - între U Cluj şi Marius Şumudică). Sunt la echipă, iar dacă sunt nemulţumiţi nu ţin de scaun", a spus antrenorul lui U Cluj, Toni Petrea. 

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabausuperliga 

viewscnt
Articole similare