You are here:

BREAKING | Variantă-şoc la naţională! Numele uriaş care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu pe banca României

BREAKING | Variantă-şoc la naţională! Numele uriaş care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu pe banca României

Echipa națională

Comentarii

România a fost eliminată de Olanda de la EURO 2024, iar selecţionerul Edi Iordănescu a lăsat de înţeles că nu va mai continua pe banca naţionalei.

Numele uriaş care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu la echipa naţională a României

În acest context, au început să apară zvonuri în privinţa celui care l-ar putea înlocui pe Edward Iordănescu pe banca României. Actualmente, în pole position pentru acest post este nimeni altul decât Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a expus în nenumărate rânduri dorinţa de a ajunge selecţionerul naţionalei României. 

De atlfel, fostul mare atacant a precizat în trecut că acesta este marele său vis şi, totodată, motivul pentru care s-a apucat de această meserie.

Mutu este liber de contract după despărţirea de CFR Cluj şi aşteaptă în continuare să vadă ce decizie va lua Edi Iordănescu. Dacă actualul selecţioner nu va mai continua, atunci oficialii Federaţiei Române de Fotbal sunt îndreptăţiţi să apeleze la Mutu, mai ales că tehnicianul a fost şi selecţioner al României U21 şi are deja o relaţie bună cu actuala conducere a FRF.

  • „Hai România", a scris Mutu pe conturile sale de socializare, la care a adăugat un alt mesaj: „Capul sus, băieţi! Mândru de voi". Postările au strâns zeci de mii de aprecieri

Edward Iordănescu a lăsat de înţeles că pleacă de pe banca României

"Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Ne-am dorit pentru români, pentru noi pe locul doi, ne-am dorit să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar o poveste care poate aduce în viitor lucruri foarte frumoase. Pentru fotbalul românesc, poate fi un nou început.

Eu le mulţumesc băieţilor pentru tot, au depăşit aşteptări, au spart bariere, dar e greu într-o lună de vară să depăşeşti ani de zile de decalaj între noi şi fotbalul olandez. Ei sunt campionii Europei, noi nu suntem, poate în viitor.

E greu să comentăm prea mult, primele 20 de minute ne-au aparţinut. Pentru mine, lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot ce s-a întâmplat aici, cred că această naţională poate creşte în continuare. Eu am nevoie de odihnă, au fost nopţi cu 3, 4, 5 ore de somn.

Va urma o discuţie cu federaţia, voi avea o discuţie cu familia mea. Familia mea are nevoie de mine mai mult decât are nevoie naţionala. Au fost doi ani şi jumătate foarte dificili, a fost o perioadă grea pentru familia mea, cu multe atacuri, cu multe dificultăţi. Familia mea are nevoie de mine şi vom vedea ce se va întâmpla" , a spus Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: adrian mutuedi iordanescuechipa nationalaselectioner 

viewscnt
Articole similare