Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Veste excelentă după Belarus - România! Jose Mourinho vrea să transfere un ”tricolor”

BREAKING | Veste excelentă după Belarus - România! Jose Mourinho vrea să transfere un ”tricolor”
Comentarii

România n-a excelat în remiza cu Belarus, scor 0-0, de la Budapesta, din preliminariile EURO 2024, însă un ”tricolor” poate da lovitura carierei cât de curând.

Creşte vertiginos interesul pentru fundaşul central Radu Drăguşin (21 de ani) de la Genoa.

Radu Drăguşin este dorit la AS Roma

După ce s-a vorbit despre interesul formaţiilor Tottenham, Newcastle şi Crystal Palace, Barcelona, AC Milan şi Inter Milano, o altă formaţie din Serie A e gata să se înscrie în cursa internaţional român.

Presa din Italia anunţă că reputatul tehnician portughez Jose Mourinho îl apreciază foarte mult pe fundaşul celor de la Genoa şi ar dori să-l transfere cât de curând.

O potenţială întărire ar fi fost deja identificată, cu condiţie de obligativitate: românul Radu Drăguşin. În această primă parte a sezonului de Serie A, fundaşul central bucureştean a fost unul dintre cei mai buni în ceea ce priveşte progresul şi constanţa”, au notat italienii.

Jose Mourinho are mari probleme în zona centrală a apărării, acolo unde a fost nevoit să-l vândă pe Roger Ibanez din motive financiare, Chris Smalling s-a accidentat, iar Evan Ndicka nu se ridică la nivelul aşteptărilor.

Tocmai din acest motiv, Mourinho a fost nevoit în numeroase rânduri să apeleze la ”închizătorul” Bryan Cristante pentru a-şi forma apărarea de trei fundaşi centrali.

Italienii anunţă că negocierile dintre Genoa şi AS Roma nu ar fi deloc unele simple. Dacă formaţia din Liguria ar fi de acord cu vânzarea jucătorului, ar cere destul de mulţi bani - aproximativ 40.000.000 de euro.

Cu toate acestea, AS Roma are mari probleme financiare şi ar încerca să scadă din pretenţiile financiare prin oferirea unor jucători: Riccardo Pagano, Edoardo Bove, Niccolo Pisilli sau Julen Jon Guerrero.

Rămâne de văzut ce şanse de reuşită va avea AS Roma în acest demers, într-o cursă în care Newcastle United pare mare favorită. La bugetul formaţiei lui Eddie Howe, 40.000.000 de euro sunt o nimica toată.

Afla mai multe despre: belarus-romaniajose mourinhogenoaradur dragusin 

viewscnt
Articole similare