Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Vestiarul lui Real Madrid, "nu" pentru Mbappe: "E rău!". Preferă alt transfer în locul francezului

BREAKING | Vestiarul lui Real Madrid, "nu" pentru Mbappe: "E rău!". Preferă alt transfer în locul francezului

Real Madrid

Comentarii

Aflat în ultimele şase luni de contract cu PSG, Kylian Mbappe (25 de ani) este liber să-şi aleagă viitorul fotbalistic. Real Madrid este unul dintre cluburile care îl au pe listă, Florentino Perez fiind mare fan al francezului, nu şi vestiarul echipei blanco, se pare.

Presa din Spania scrie că transferul lui Kylian Mbappe, chiar dacă ar putea sosi la costuri zero, nu este văzut cu ochi buni de către veteranii din vestiarul lui Real Madrid, care preferă ca un alt fotbalist să fie adus pe "Santiago Bernabeu" în vară.

Kylian Mbappe nu este dorit la Real Madrid de "greii" din vestiar

"Cei mai experimentaţi dintre fotbaliştii Realului cred că Mbappe ar fi un rău pentru echipă", scriu spaniolii. Evident, nu din punct de vedere fotbalistic, ci mai degrabă al caracterului. "În ciuda admiraţiei pe care Mbappe o poartă Realului, veteranii nu văd cu ochi buni transferul".

Se pare că vocile grele din vestiar preferă transferul lui Victor Osimhen (25 de ani), atacantul lui Napoli, în detrimentul sosirii lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Cei mai importanţi fotbalişti din vestiar îl aseamănă pe Osimhen cu Karim Benzema ca stil de joc şi consideră că ar fi mai util.

Real Madrid îl poate aduce pe Kylian Mbappe pe "Santiago Bernabeu" fără niciun cost de transfer în vara lui 2024, dar cu un salariu considerabil şi cu o primă de instalare mare.

  • 110 milioane de euro este cota de piaţă a lui Victor Osimhen în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridtransferkylian mbappevestiarvictor osimhen 

viewscnt
Articole similare