You are here:

BREAKING | Vinicius ar putea pleca de la Real Madrid! Ofertă uriaşă venită pentru superstarul brazilian

BREAKING | Vinicius ar putea pleca de la Real Madrid! Ofertă uriaşă venită pentru superstarul brazilian
Comentarii

Fotbalistul echipei Real Madrid, Vinícius Júnior, va aştepta până la sfârşitul acestui sezon înainte de a lua o decizie cu privire la un eventual transfer în Arabia Saudită, informează ESPN.

BREAKING | Vinicius ar putea pleca de la Real Madrid! Ofertă uriaşă venită pentru superstarul brazilian

Starul lui Real Madrid a fost subiectul interesului din partea Saudi Pro League şi nu a exclus o schimbare, deşi madrilenii nu ar dori să-l transfere.

O sursă din anturajul jucătorului a declarat pentru ESPN că Vinícius - al cărui contract la Madrid, care durează până în iunie 2027, are o clauză de reziluere de un miliard de euro  - a amânat acum luarea unei decizii privind viitorul său până în vara anului 2025.

Posibilitatea de a câştiga Balonul de Aur în acest an a fost factorul care a cântărit cel mai mult în această decizie, a declarat sursa menţionată.

Reprezentanţii Fondului de Investiţii Publice din Arabia Saudită l-au abordat pe Vinícius şi Madrid în legătură cu acest transfer. Aceştia nu au prezentat o ofertă oficială clubului, deşi un salariu anual de până la 350 de milioane de euro a fost discutat cu jucătorul.

Madridul nu a fost dispus să negocieze sub valoarea clauzei de reziliere a lui Vinícius în această vară.

Cu toate acestea, există unele speranţe că madrilenii ar fi mai deschişi să negocieze o sumă redusă în 2025, când Vinícius ar mai avea doar doi ani de contract.

Propunerea Arabiei Saudite a fost ca Vinicius să joace pentru Al Ahli şi să devină ambasador al fotbalului pentru această ţară înaintea Cupei Mondiale din 2034.

Reprezentanţii lui Vinícius au transmis oficialilor de la Real Madrid că nu sunt interesaţi de prelungirea contractului său, deoarece jucătorul doreşte timp pentru a se gândi la următoarea sa mutare în acest sezon.

Contractul propus de Arabia Saudită l-ar fi făcut pe Vinícius cel mai bine plătit sportiv din lume.

Internaţionalul brazilian a câştigat două Ligi ale Campionilor şi trei titluri LaLiga de când a ajuns la Madrid în 2018.

Afla mai multe despre: real madridvinicius juniortransfer 

viewscnt
Articole similare