You are here:

Bremen - Dortmund. Oaspeţii joacă tare pentru Liga Campionilor

Bremen - Dortmund. Oaspeţii joacă tare pentru Liga Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Werder Bremen - Borussia Dortmund Bundesliga 29.04.2018. Cu o victorie astăzi, Dortmund îşi asigură un loc în Liga Campionilor şi în următorul sezon.

Ponturi pariuri Werder Bremen - Borussia Dortmund Bundesliga 29.04.2018

Werder Bremen şi Borussia Dortmund se întâlnesc în etapa a 32-a din Bundesliga, după ce în partida tur, pe Signal Iduna Park, a avut loc una dintre marile surprize ale acestui sezon din Bundesliga. La începutul lunii decembrie, Werder Bremen s-a impus pe terenul Borussiei Dortmund, scor 2-1.

Cote mari şi mii de transmisiuni live, pe betano.com. Intră şi tu în arena pariurilor!

Werder Bremen are în acest moment trei meciuri consecutive fără victorie în Bundesliga. Au fost două înfrângeri, 1-2, cu Hannover 96, un 0-2, cu VfB Stuttgart, şi o remiză, scor 1-1, cu Leipzig. Înaintea acestei serii de rezultate negative, Werder legase chiar cinci meciuri consecutive fără înfrângere în Bundesliga. Au fost patru victorii, cu Frankfurt, cu Augsburg, cu Hamburg şi cu Wolfsburg, dar şi o remiză, scor 2-2, cu Borussia Monchengladbach.

Ponturi pariuri Werder Bremen - Borussia Dortmund Bundesliga 29.04.2018

Borussia Dortmund, în schimb, continuă evoluţiile oscilante pe care le-a avut în acest sezon. În ultimele cinci meciuri, a strâns trei victorii şi două înfrângeri. Victoriile au venit în urma meciurilor cu Hannover 96, cu VfB Stuttgart şi cu Bayer Leverkusen. Interesant este că în toate aceste trei meciuri, Borussia Dortmund n-a primit niciun gol şi a marcat, pentru început, unul, apoi trei, iar în ultima demonstraţie de pe propriul teren, a fost un 4-0 cu Bayer Leverkusen.

Werder - Dortmund X2 @ 1.35

Afla mai multe despre: borussia dortmundgermaniawerder bremenponturi pariuribundesliga 

viewscnt
Articole similare