Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Britanicii au fost impresionaţi de gestul lui Tudor Băluţă! Ce anunţ a făcut Brighton

Britanicii au fost impresionaţi de gestul lui Tudor Băluţă! Ce anunţ a făcut Brighton

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul român în vârstă de 22 de ani, Tudor Băluţă, a făcut un gest care i-a impresionat pe englezi.

Băluţă încearcă să ajute o fată care este paralizată de la gât în jos, iar clubul Brighton, unde este legitimat, a fost impresionat de iniţiativa lui. Echipa din Premier League a scris despre cazul Loredanei Jianu, fată pe care Băluţă o ajută. Ea locuieşte în Craiova, într-un cămin de studenţi, şi vrea să termine Facultatea de Drept. Din păcate, fata este nevoită să îşi caute o altă locuinţă, pentru a-şi continua tratamentul medical, iar familia ei nu dispune de banii necesari. 

”Când mama mea mi-a spus despre povestea Loredanei, m-a inspirat. Universitatea ei este la doar cinci minute de apartamentul meu din Craiova, aşa că ne-am întâlnit şi a fost începutul unei prietenii de lungă durată. M-a fermecat imediat curajul şi dorinţa ei de a reuşi în viaţă, în ciuda unei dizabilităţi atât de grave – şi ea este şi o persoană atât de draguţă şi caldă.

A facut-o atât de bine pentru a ajunge la acest punct, dar când am aflat că în curand ar putea rămâne fără adăpost, m-a determinat să o ajut şi mai mult. Familia ei pur şi simplu nu are bani să o ţină la Craiova, ceea ce este sfâşietor pentru că merită să-şi îndeplinească visele şi ambiţiile”, a declarat Tudor Băluţă, pentru site-ul oficial al lui Brighton.

Tudor Băluţă o cunoaşte pe Loredana din 2019, iar de atunci a ajutat-o constat cu bani. O donaţie se poate face aici.

Afla mai multe despre: tudor băluţă 

viewscnt
Articole similare