Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Britanicii au o altă părere despre Puşcaş: ”El va fi cheia naţionalei. Un jucător de urmărit la EURO!”

Britanicii au o altă părere despre Puşcaş: ”El va fi cheia naţionalei. Un jucător de urmărit la EURO!”

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă de Columbia, scor 2-3, în cadrul unui meci de pregătire desfăşurat pe stadionul lui Atletico Madrid.

”El va fi cheia naţionalei. Un jucător de urmărit la EURO!”

George Puşcaş a fost titular, vineri, în amicalul România – Irlanda de Nord, 1-1, însă nu a reuşit să iasă cu nimic în evidenţă.

  • Atacantuş, împrumutat în iarnă de Genoa la Bari, a marcat doar două goluri în actualul sezon!

Daily Mail surprinde în alegerea jucătorului "cheie" din lotul României: mai exact George Puşcaş, fotbalist care nu are parte de un sezon grozav şi care nu mai este un titular incontestabil sub comanda lui Edi Iordănescu.

"Deşi România nu este recunoscută petru apariţiile dese la turneele finale, progresul recent este o răsplată a planului pe termen lung impus de Federaţie. Un grup impresionat de talente a şocat Anglia la Campionatul European U21 din 2019, când în naţionala noastră se aflau nume precum James Maddison, Mason Mount sau Fikayo Tomori. Mulţi dintre jucătorii de atunci ai României şi-au făcut ulterior în naţionala de seniori.

România şi-a asigurat calificarea cu 22 de puncte în 10 meciuri de calificare, fiind cu 5 puncte peste mult mai experimentata echipă a Elveţiei. În ciuda campaniei impresionante de calificare, faptul că România a marcat doar 16 goluri în 10 meciuri ne arată că trebuie să ne aşteptăm la meciuri strânse din partea lor.

Jucătorul de urmărit? George Puşcaş. Fanii din Championship şi-l vor aminti pentru cele trei sezoane la Reading. El va fi cheia naţionalei, atacantul de la Bari având 11 goluri în cele 41 de selecţii. Numai veteranul Nicolae Stanciu are mai multe goluri marcate la naţională, 14 în 67 de partide.

Selecţionerul României este Edward Iordănescu, campion al României cu CFR Cluj. Campania impresionantă de calificare a dus România în urna a doua la tragerea la sorţi, fapt care creşte speranţele naţionalei de a obţine biletele pentru fazele eliminatorii de la EURO 2024", a scris Daily Mail.

11 goluri în 39 de meciuri la echipa naţională a marcat George Puşcaş. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: george puşcaşnaţionala românieititular 

viewscnt
Articole similare