Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Britanicii îl compară pe Ianis Hagi cu legendarul Gary Lineker: ”Ai grijă, Gary!”

Britanicii îl compară pe Ianis Hagi cu legendarul Gary Lineker: ”Ai grijă, Gary!”

Special

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători români ai momentului şi are numai de câştigat în afara gazonului.

Jurnaliştii britanici de la ”The Scottish Sun” l-au comparat pe Ianis Hagi cu legendarul atacant englez Gary Lineker (62 de ani), cel care în acest moment este analist sportiv la BBC.

Nu s-au legat de stilul de joc sau de capacitatea sa de a analiza fotbalul de pe margine, ci din pricina reclamelor pe care fotbalistul român le face în ultima perioadă.

Ianis Hagi, ”Gary Lineker de România”

După retragerea din activitate, Gary Lineker s-a făcut remarcat în privinţa a două aspecte: analiza sportivă de la BBC şi reclamele la o celebră marcă de chipsuri.

Cu toate acestea, britanicii îl avertiează pe fostul mare atacant al naţionalei Angliei: ”Ai grijă, Gary, este un nou copil în oraş - Ianis Hagi de la Rangers”, care i-ar putea lua ”pâinea de la gură”.

Ianis Hagi s-a întors pe gazon după o pauză de mai bine de un an, însă este departe de forma fizică ce l-a consacrat pe Ibrox.

În timpul în care a fost accidentat, Ianis s-a ocupat de rotunjirea veniturilor prin realizarea mai multor spoturi publicitare, alături de colaboratorii săi. 

  • Fiul lui Gică Hagi este imaginea a două mărci importante în România: de băuturi carbogazoase şi aparate de ras.

Britanicii au descoperit şi ultima reclamă realizată de fotbalistul român, pentru o marcă de chipsuri, din acelaşi brand pe care Gary Lineker îl reprezintă de ani de zile.

Fanii îl vor înapoi pe gazon

În cea mai recentă apariţie, Ianis Hagi este surprins alături de prieteni, cu o pungă de chipsuri în mână, în timpul unei partide din Liga Campionilor.

Spotul a fost publicat pe contul său de Instagram, unde este urmărit de peste 350.000 de fani. Mijlocaşul lui Rangers a fost asaltat cu mesaje de încurajare, în tentativa de a-i călca pe urmele tatălui său, Gică Hagi.

Au existat şi ”voci” mai vehemente, care l-au sfătuit să lase reclamele şi să joace fotbal: ”Prea ocupat cu prostii de genul! Revino pe teren!

Afla mai multe despre: ianis hagigary lineker 

viewscnt
Articole similare