You are here:

Britanicul Tom Daley i-a adus un omagiu soţului său după a cincea medalie la cinci ediţii ale JO

Britanicul Tom Daley i-a adus un omagiu soţului său după a cincea medalie la cinci ediţii ale JO

Jocurile olimpice

Comentarii

Starul britanic al săriturilor în apă, Tom Daley, care a câştigat, luni, a cincea sa medalie olimpică în tot atâtea participări, a lăudat sprijinul de care s-a bucurat din partea soţului său, în perioada de pregătire pentru competiţia de la Paris.

Britanicul Tom Daley i-a adus un omagiu soţului său după a cincea medalie la cinci ediţii ale JO

”Rudele sportivilor olimpici nu primesc suficientă recunoaştere pentru tot ceea ce trebuie cu adevărat să sacrifice. Soţul meu a fost alături de mine tot anul şi a preluat frâiele cu copiii atunci când eu plecam în cantonament sau la competiţie”, a explicat Tom Daley după ce a obţinut medalia de argint.

Tom Daley, care are doii copii cu scenaristul Dustin Lance Black. a putut să se bucure alături de familia sa, care se afla în tribunele centrului acvatic din Saint-Denis. ”Chiar înainte de începerea competiţiei, am simţit că am câştigat. Simplul fapt de a putea fi acolo cu familia şi copiii mei este cu adevărat special”, a declarat cel care a obţinut a cincea medalie în tot atâtea Jocuri.

”El are propria sa carieră şi uneori este pregătit să lase totul deoparte pentru ca eu să-mi ating obiectivele. Mi-a oferit mult sprijin pentru a-mi permite să revin şi să-mi încerc din nou norocul la Jocurile Olimpice. Este cu adevărat special să ai pe cineva care te sprijină din toată inima”, a adăugat Tom Daley.

Britanicul a fost şi duminică în atenţia presei, când a fost surprins tricotând în tribunele centrului acvatic Saint-Denis.

În timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2021, Tom Daley îşi luase deja andrelele pentru a-şi face un pulover cu cele cinci inele olimpice.

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceparistom daley 

viewscnt
Articole similare