Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bruno Fernandes, declaraţii explozive după ce Portugalia a fost eliminată de Maroc: ”Nu ştiu dacă vor da cupa Argentinei!”

Bruno Fernandes, declaraţii explozive după ce Portugalia a fost eliminată de Maroc: ”Nu ştiu dacă vor da cupa Argentinei!”

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah.

Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

Ronaldo a fost, din nou, rezervă. Starul portughez a intrat în repriza secundă, dar nu a putut să fie eroul de care aveau nevoie lusitanii, astfel că echipa lui a fost eliminată de la campionatul mondial, chiar dacă a avut parte de unul dintre cei mai slab cotaţi adversari. 

La finalul meciului, Bruno Fernandes a oferit mai multe declaraţii. Portughezul a criticat maniera de arbitraj a partidei şi a spus că terenul a fost înclinat împotriva lor. El a reproşat un penalty neacordat în prima repriză. 

”Nu ştiu dacă vor da cupa Argentinei!”

”Nu ştiu dacă vor da cupa Argentinei. Nu mă interesează, o să spun ce am de spus. Este foarte ciudat ca la jocul nostru să fie delegat un arbitru dintr-o ţară care încă se află în competiţie şi că nu există niciun portughez aici, chiar dacă sunt de nivelul din Liga Campionilor.

Arbitrii de astăzi nu sunt obişnuiţi cu Liga Campionilor. Clar au înclinat terenul împotriva noastră pentru că în prima repriză mi-au refuzat un penalty clar”, a spus Bruno Fernandes, potrivit A Bola.

Afla mai multe despre: cupa mondială-bruno fernandes-portugalia-maroc 

viewscnt
Articole similare