Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu a dezvăluit la ce club din România vrea să revină: ”Pentru mine, suporterii au contat mereu!” Vrea să meargă la Jocurile Olimpice

Budescu a dezvăluit la ce club din România vrea să revină: ”Pentru mine, suporterii au contat mereu!” Vrea să meargă la Jocurile Olimpice
Comentarii

Constantin Budescu a reuşit să se salveze de la retrogradare cu Damac.

Mijlocaşul român îşi doreşte să mai stea încă un sezon la arabi. El este ataşat sentimental de echipa Petrolul Ploieşti şi are emoţii înainte de a reveni pe stadionul clubului din Liga 2. Fotbalistul a dezvăluit că vrea să îşi încheie cariera la Petrolul, club unde şi-a început aventura în fotbal. 

"Sunt emoţionat, este un stadion care îmi prieşte, îmi place foarte mult. Acolo am început fotbalul, mă bucur că jucăm la Ploieşti cu Georgia. Pentru mine, suporterii au contat mereu.

Îmi place să joc cu multă lume pe stadioane, aş vrea să joc la o echipă importantă, cu suporteri, iar pe final de cariera să joc la Petrolul. Acolo am început, acolo o să vreau să termin. Fanii Petrolului sunt unii dintre cei mai buni, să zic aşa", a dezvaluit fotbalistul pentru FRF. 

Budescu plănuieşte să meargă cu naţionala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El este un fan al stilului implementat de Mirel Rădoi şi are mare încredere în jucători tineri care debutat la naţionala mare. 

"Am urmărit meciurile cu Radoi selecţioner. Mi-a plăcut cum s-a jucat. Nu am obţinut rezultatele pe care ni le doream, dar îmi place mai mult acum pentru că jucăm ofensiv şi eu sunt jucător de atac. Trebuie să continuam să jucăm la fel. Am avut şi neşansa în ultimele meciuri. Le-am urmărit, puteam caştiga. Neşansa a făcut să nu obţinem puncte.

M-aş simţi foarte bine dacă aş merge la Jocurile Olimpice, aş fi onorat. Sper să facem o figură frumoasă dacă o să fiu acolo. Sunt mulţi tineri care vin din urmă, trebuie felicitaţi pentru ce au făcut în Ungaria, la Euro U21. Vor face pasul la echipa naţională. Imi place de Olaru, îmi mai place şi de Ciobanu. Majoritatea sunt foarte buni", a spus fostul jucător al Astrei. 

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare