Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu consideră că Petrolul se poate impune în faţa celor de la FCSB: ”Eu cred că este o echipă de bătut”

Budescu consideră că Petrolul se poate impune în faţa celor de la FCSB: ”Eu cred că este o echipă de bătut”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti va juca, pe teren propriu, contra celor de la FCSB, pe 9 octombrie, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1 şi în format video-text pe orangesport.ro.

Constantin Budescu (33 de ani) a semnat în această vară cu Petrolul Ploieşti, însă fotbalistul nu a apucat încă să debuteze în echipa antrenată de Nae Constantin pentru că se recuperează încă după accidentarea suferită în a doua parte a sezonului trecut, la FC Voluntari.

Înainte de meciul direct, mijlocaşul ofensiv a transmis un mesaj clar. El consideră că FCSB este o echipă de bătut şi că Petrolul se poate impune în faţa clubului patronat de Gigi Becali. 

”Eu cred că este o echipă de bătut”

”Un meci foarte greu, poate cel mai greu meci de până acum, cu o echipă bună. Nu trebuie să ne luăm după ce s-a întâmplat în Europa, e o echipă foarte bună, cu un lot numeros şi valoros, şi cu siguranţă vom avea un meci greu. Pe foaie, ei sunt favoriţi pentru că sunt o echipă bună, dar noi avem suporterii pe stadion şi putem echilibra balanţa şi, de ce nu, putem şi câştiga.

În general la derby-uri te simţi mult mai motivat, cu atâţia suporteri în tribună îţi doreşti mai mult să câştigi. Eu cred că FCSB este o echipă de bătut, pentru că aţi văzut ce rezultate sunt, e un campionat echilibrat, oricine bate pe oricine, se poate întâmpla orice la orice meci”, a declarat Budescu.

Afla mai multe despre: petrolul-budescu-fcsb 

viewscnt
Articole similare