Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu, distrus în direct de Moldovan şi Răducioiu: "Noi, la 50 de ani, arătăm ca Budescu. Nu-şi respectă meseria"

Budescu, distrus în direct de Moldovan şi Răducioiu: "Noi, la 50 de ani, arătăm ca Budescu. Nu-şi respectă meseria"

Petrolul

Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat meciul cu Petrolul, scor 1-0, însă Constantin Budescu s-a remarcat la finalul partidei de la Ploieşti.

Mijlocaşul Petrolului a făcut un schimb de tricouri cu Andrei Ivan, iar foştii atacanţi ai naţionalei României, Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu, au profitat de moment şi au analizat condiţia fizică în care se află Budescu.

"Nu te respecţi pe tine, nu îţi respecţi meseria.

Budescu e un talent extraordinar. Şi acum când intră în posesia mingii şi e cu faţa la joc ştie ce să facă, ştie unde să-ţi dea pasa, are calităţi extraordinare, dar păcat că nu se respectă mai mult.

Dacă noi ne îmbrăcăm în echipament, la 50 de ani ai noştri, arătăm ca Budescu” , a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport.

"Nu prea e în formă, într-adevăr. Sunt de acord cu Vio. A fost un jucător foarte bun, dar acum nu este plăcut la vedere" , a spus Florin Răducioiu.

Petrolul - U Craiova 0-1

Universitatea Craiova a învins-o, duminică, în deplasare, pe Petrolul Ploieşti, scor 1-0, într-un meci din etapa a 29-a din Superligă.

Craiova s-a impus cu 1-0, reuşind prima victorie în deplasare din acest an. Oltenii sunt pe locul 5, cu 51 de puncte, în timp ce Petrolul este pe locul 9, cu 33 de puncte.

  • PETROLUL PLOIEŞTI: Vâlceanu – Doua, Papp, Meijers, Mathaus – Dumitriu (Budescu 64), Seto, Jair Tavares, Ţicu - Irobiso, Grozav (M. Bratu 80). ANTRENOR: Florin Pârvu
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Vătăjelu, Zajkov, Badelj (Raul Silva 15), Ndong (Vlădoiu 46) - Işfan, Mateiu, Screciu, A. Ivan (Baiaram 61) – Markovic (Găman 80), Koljic (Rivaldinho 61). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare