Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu i-a enervat din nou pe cei de la FCSB. Au văzut că a luat "la mişto" momentul. Ce s-a aflat după: "Uite ce greşeală am făcut" | EXCLUSIV

Budescu i-a enervat din nou pe cei de la FCSB. Au văzut că a luat "la mişto" momentul. Ce s-a aflat după: "Uite ce greşeală am făcut" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Declaraţiile lui Gigi Becali despre Constantin Budescu au provocat valuri, iar, la meciul cu FC Botoşani, oficialii vicecampioanei au crezut că "magicianul" de la mijlocul terenului a repetat un moment care nu ar fi urmat să-i fie pe plac omului de afaceri. Totuşi, după ce au revăzut faza, s-au convins că au greşit.

Mihai Stoica, despre ratarea lui Constantin Budescu: "Am înnebunit, apoi am zis uite ce greşeală am făcut"

Constantin Budescu l-a supărat pe MM Stoica la meciul cu FC Voluntari, atuni când, spre final, a încercat să atace, în loc să protejeze rezultatul. Acum, o altă fază le-a atras atenţia oficialilor echipei. 

La meciul dintre FCSB şi FC Botoşani, scor 3-1 pentru echipa bucureşteană, partidă despre care expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a oferit informaţii în privinţa pontului la pariuri primit de un cunoscut, Constantin Budescu a intrat în minutul 58 şi ar fi putut marca în minutul 79. 

Atunci, fotbalistul a ajuns în faţa porţii şi a recurs la o execuţie pretenţioasă. Iniţial, cei de la FCSB au crezut că s-a folosit de exterior, procedeu pentru care Gigi Becali l-a criticat, ca mai apoi să observe, pe reluări, că s-au înşelat. 

Mihai Stoica a povestit momentul: "Am înnebunit la faza asta, am sărit pe stadion. Având idei precounepute, am zis că a dat la mişto. După m-am uitat pe rezumatul pe care-l faceţi voi, şi am văzut că a vrut să înţepe mingea, nu avea cum să dea cu latul. 

Şi am zis că uite ce greşeală am făcut. Noi am avut discuţii legate de faza asta", a declarat managerul general de la FCSB, pentru Telekom Sport. 

VIDEO | Ratarea lui Budescu din FCSB - FC Botoşani 3-1

Cazul special al lui Constantin Budescu la FCSB

După ce finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că se va despărţi de Constantin Budescu la finalul sezonului, dacă nu va juca eficient, Mihai Stoica a explicat clauza din contractul jucătorului cu echipa din Berceni. 

În orice moment, fotbalistul poate pleca de la FCSB, datorită relaţiei bune pe care o are cu cei din conducere: "Nu, clubul nu poate să-l dea afară. Dacă ne punem la masă şi hotărâm de comun acord că trebuie să plece, pleacă. Nu-l simt că vrea să plece. Nu-l văd pe "Budi" plecând acum", a mai spus Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbmihai stoicamm stoicaconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare