You are here:

Budescu s-a obişnuit să fie schimbat la pauză. Ce zice despre înfrângerea cu Iaşi şi despre transferul la CFR Cluj

Budescu s-a obişnuit să fie schimbat la pauză. Ce zice despre înfrângerea cu Iaşi şi despre transferul la CFR Cluj

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut în mod dramatic la Iaşi, contra lui Poli, scor 0-1. Constantin Budescu a fost din nou schimbat la pauză, iar la final a vorbit despre soarta campionatului, acum, când CFR Cluj se află în pole-position.

”Am fost schimbat, asta a fost decizia. Din nou.. M-am obişnuit. Nu am cerut explicaţii pentru această schimbare. Nu m-am accidentat, dar nu mai contează lucru acesta. Din păcate am pierdut primul loc, CFR Cluj are prima şansă acum, dar mai sunt două etape, să vedem. 

Este frustrant ce s-a întâmplat asta în această seară. Am făcut un un meci slab. Nu mai suntem la mâna noastră, dar mai sunt două meciuri şi orice se poate întâmpla. Suntem într-o scădere de formă în ultima perioadă. În această seară nu ne-a mai ieşit nimic şi am primit gol în ultimul minut, aşa cum am marcat şi noi contra CFR-ului, etapa trecută”, a declarat Budescu după meci.

Budescu a vorbit şi despre informaţia conform căreia CFR Cluj doreşte să plătească clauza de reziliere, în valoare de 3.000.000 de euro. ”Nu este nimic adevărat. Este o prostie”

Afla mai multe despre: budescufcsbsteaualiga 1 

viewscnt
Articole similare