Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu vrea să ajungă în play-off cu Petrolul: ”Ne dorim asta!”

Budescu vrea să ajungă în play-off cu Petrolul: ”Ne dorim asta!”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe UTA Arad, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

În minutul 50, arbitrul Marian Barbu a acordat penalti după intervenţia VAR, la un henţ al lui Chindriş, şi Jair a deschis scorul, în minutul 52. Irobiso a majorat scorul pentru gazde, în minutul 67, iar arădenii au redus din diferenţă prin Otele, în minutul 76.

În minutul 90+5, arbitrul l-a eliminat pe Irobiso cu roşu direct, după consultarea VAR. La finalul meciului, Budescu a oferit mai multe declaraţii. Mijlocaşul susţine că Petrolul se poate bate pentru un loc în play-off. 

La finalul meciului, Budescu a oferit mai multe declaraţii. El speră ca Petrolul să ajungă în play-off. 

”Ne dorim asta!”

”Sunt trei puncte importante. Este bine că am depăşit acea pasă proastă. Avem trei victorii la rând şi e foarte bine. Trebuie să o luăm pas cu pas. Avem meciul din Cupă, apoi partida cu Sepsi şi apoi va veni o pauză.

A fost o primă repriză dificilă, apoi am reuşit să marcăm de două ori. Am primit gol şi am terminat cu emoţii. Sunt din ce în ce mai bine. Mai am puţin şi revin la sută la sută.

Se poate, chiar dacă nu era stabilit ca obiectiv, ne dorim să jucăm în play-off. Avem un grup unit, chiar formăm o familie. Toate sunt în regulă şi sperăm să meargă la fel în continuare”, a declarat Constantin Budescu la finalul meciului.

Afla mai multe despre: petrolul-budescu-uta 

viewscnt
Articole similare