Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bulgarii îi arată uşa lui Keşeru. Ludogoreţ negociează cu un atacant trecut prin Liga 1!

Bulgarii îi arată uşa lui Keşeru. Ludogoreţ negociează cu un atacant trecut prin Liga 1!

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru va pleca mai mult ca sigur de la Ludogoreţ. Atacantul român intră în ultimele şase luni de contract, iar agentul său a început deja să-i caute echipe. Una din variante este FCSB, însă salariul de 600.000 de euro anual, pe care îl încasează Keşeru la Ludogoreţ este o piedică mult prea mare...

Şefii campioanei Bulgariei îi caută înlocuitor românului, iar una din variante este Artem Milevski, jucătorul care a cunoscut cele mai mari performanţe la Dinamo Kiv, dar care a jucat şi în Liga 1.

Impresarul lui Milevskyi a vorbit pentru presa din Bulgaria: "Nu vreau să mă ascund, Artem are mai multe oferte. Nu pot da nume, însă nu e vorba doar de Ludogoreţ, ci si de echipe din Turcia şi Grecia", a spus Alexandr Pankov.

În acest moment Milevski evoluează la Dinamo Brest, echipă pentru care a marcat 5 goluri în 15 meciuri. În 2016, ucrainenul a jucat la Concordia Chiajna, marcând 5 goluri în 13 partide din Liga I. "Artem are contract, dar el şi-a făcut datoria pentru club şi va putea pleca dacă va avea o variantă mai bună", a mai spus agentul jucătorului. 

Afla mai multe despre: ludogoretkeserubulgariamilevski 

viewscnt
Articole similare