Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bumba: ”Degeaba am înscris cu Dinamo dacă n-am luat 3 puncte!” Ce le-a reproşat Ion Moldovan jucătorilor săi

Bumba: ”Degeaba am înscris cu Dinamo dacă n-am luat 3 puncte!” Ce le-a reproşat Ion Moldovan jucătorilor săi

Superliga

Comentarii

Chiajna a pierdut şi cu Dinamo, cu 3-1 şi grijile pentru retrogradare cresc. Claudiu Bumba a reuşit să înscrie împotriva fostei echipei, dar spune că este un gol fără valoare, deoarece echipa sa a pierdut din nou.

Emoţiile cresc la Chiajna. Ilfovenii au pierdut cu 3-1 în faţa lui Dinamo după un meci modest făcut de Concordia. Unicul gol al Chiajnei a fost înscris de Claudiu Bumba, mult prea târziu, în 90+3. Mijlocaşul de 24 de ani speră ca echipa lui să reuşească să rămână în Liga 1.

”Degeaba am înscris dacă n-am luat trei puncte. Victoria lor este meritată. Toată echipa am jucat prost, le-am dat multe spaţii. Asta este, mergem mai departe, ne aşteaptă un meci foarte important, cu Juventus şi trebuie să câştigăm. Toate echipele de la locul 9 în jos au emoţii pentru retrogradare, dar noi am ajuns aici şi noi trebuie să o scoatem la capăt. Avem jucători cu experienţă care au mai trecut prin aşa ceva”, a declarat Bumba la Telekom Sport.

Ion Moldovan, antrenorul Chiajnei, le reproşează jucătorilor că s-au aruncat în ofensivă şi au lăsat astfel numeroase spaţii: ”Una ma pregătit, alta am jucat. Dar faptul că le-am lăsat spaţii foarte mari m-a nemulţumit foarte mult. Nu am înţeles această tenindţă a jucătorilor noştri de a ataca, ceea ce era contrar a ceea ce am pregătit. Diferenţa putea fi mult mai mare, având în vedere numărul de ocazii pe care le-a avut Dinamo. Atunci când mijlocul echipei este rupt, este normal ca apărarea să fie cea care are probleme imediat. Nu am înţeles atitudinea jucătorilor de la mijloc, care s-au dus în atac. La pauză le-am spus că trebuie să jucăm un fotbal de o altă calitate, lucru pe care nu l-am făcut. În primul rând, este vorba de atitudine. De atitudinea faţă de club, faţă de comunitatea din care face parte”, a declarat Ion Moldovan.

Afla mai multe despre: concordia chiajnaclaudiu bumbadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare