Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bumbescu a anunţat că Piţurcă vine la Steaua, fostul selecţioner a dat răspunsul final! "Ăsta este adevărul". A recunoscut discuţiile din România

Bumbescu a anunţat că Piţurcă vine la Steaua, fostul selecţioner a dat răspunsul final! "Ăsta este adevărul". A recunoscut discuţiile din România

Fotbal intern

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, a anunţat că e cu sufletul alături de Steaua Bucureşti. În ciuda aşteptărilor, Piţurcă nu va ajunge în Ghencea în vară, aşa cum anunţa Adrian Bumbescu.

Victor Piţurcă nu vine la Steaua Bucureşti în vară

Fundaşul legendar al Stelei Bucureşti, Adrian Bumbescu, anunţase că Victor Piţurcă va veni ca manager general, dacă echipa va promova. Inclusiv antrenorul Daniel Opriţa a lăsat de înţeles că Piţurcă e tentat să revină alături de "militari". 

Totuşi, mutarea se amână, după cum a anunţat antrenorul: "Nu e adevărat. Eu nu ajut cu sfaturi. Da, într-adevăr mai vorbesc cu Opriţa, care m-a mai sunat, mă mai sună. Dar eu nu cunosc echipa, jucătorii care ar putea veni, iar Oprita are o experienţă mult mai mare ca mine la nivelul ăsta, el a lucrat mult în diviziile inferioare, a şi promovat echipă în Liga I, văd că reuşeşte, se descurcă şi îi merge. Şi nu, nu vin la Steaua din vară, ăsta este adevărul…", a declarat fostul antrenor al Stelei Bucureşti pentru Playsport.

Victor Piţurcă rămâne un antrenor căutat şi a fost contactat de mai multe echipe din România şi din străinătate: "În ţară, am avut discuţii, nu vă voi spune cu cine pentru că ar trebui să vă spună cei care m-au contactat. Şi da, am avut oferte şi din afară, dar nu au fost ofertele pe care mi le doresc eu. Eu îmi doresc să antrenez o echipă care trage la campionat şi să joace în cupele europene. Eu nu am antrenat cantitativ niciodată, nu am mers la multe echipe, nu am în CV prea echipe multe, doar naţionale, Steaua, o perioadă FCSB, a fost Craiova, Al-Ittihad. Dacă vine o echipă de afară de renume, care vrea să câştige campionat, să joace în cupe, da, dacă nu, voi mai aştepta", a mai spus Victor Piţurcă. 

Sâmbătă, Steaua Bucureşti a remizat cu FCSB 2, scor 1-1, în Ghencea, după un meci în care echipa lui Gigi Becali a condus. "Militarii" rămân lideri în seria din Liga 3 şi vor merge în play-off alături de FCSB 2. 

Afla mai multe despre: victor piturcasteaua bucurestibumbescu 

viewscnt
Articole similare