Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bunicul lui Andrea Compagno, ”atac cu talpa” asupra lui Gigi Becali: ”Titirezul nebun inventează schimbări absurde. Va fi etern pe locurile 2 şi 3”

Bunicul lui Andrea Compagno, ”atac cu talpa” asupra lui Gigi Becali: ”Titirezul nebun inventează schimbări absurde. Va fi etern pe locurile 2 şi 3”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Atac fără precedent asupra lui Gigi Becali, de unde se aştepta mai puţin.

Bunicul lui Andrea Compagno nu a mai rezistat tensiunilor şi a răbufnit pe reţelele sociale.

”Transferul la FCSB i-a făcut mai mult rău”

Italianul consideră că Andrea Compagno a avut numai de suferit în momentul în care s-a transferat la FCSB, lăsând de înţeles că atacantul ar trebui să plece cât mai repede de la echipă.

În acelaşi timp, Salvo Armato, bunicul lui Andrea, consideră că Gigi Becali nu are fler la schimbări şi distruge echipa prin alegerile sale neinspirate, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut. În special în partidele pierdute cu Farul lui Gică Hagi.

Iată mesajul complet al lui Salvo Armato, în care îşi exprimă deschis părerea faţă de Gigi Becali şi FCSB: 

Ei bine, în acest moment cred că transferul la Steaua (n.r.  - FCSB) nu i-a făcut decât rău.

Nu se înţelege cine decide (n.r. - la club) Se spune că Becali, dar dupa fiecare meci tot Becali spune ca ei (n.r. - antrenorii) au gândit inlocuirile pe banca. La televizor se spune ca el decide totul!

Cu siguranţă, sezonul trecut de campionat nu a fost câştigat meritat de Farul, dar i-a fost oferit de către domnul Becali lui Gică Hagi, la Constanţa.

Au condus cu 2-0 în prima repriză, dar s-a terminat 2-1 după o gafă a portarului.

La începutul reprizei secunde, titirezul nebun inventează schimbări absurde ca de obicei. Iese Andrea (n.r.  - Compagno), autorul golului de 2-0. Putea să facă chiar 3-0.

Din acel moment, echipa pică şi primeşte două goluri în minutele de final. În precedentul meci de acasă, cu Farul, face alte schimbări nesăbuite, ia două goluri şi pierde cu 3-2. 

Nici astăzi nu înţelege că fără antrenor nu poţi câştiga niciodată. Vei fi eternul loc doi şi trei”, a scris bunicul lui Andrea Compagno, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: andrea compagnogigi becali 

viewscnt
Articole similare