You are here:

Burcă şi Hoban, doi jucători fericiţi după victoria extrem de importantă a CFR-ului în faţa celor de la FCSB

Burcă şi Hoban, doi jucători fericiţi după victoria extrem de importantă a CFR-ului în faţa celor de la FCSB

Fotbal

Comentarii

CFR s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la FCSB într-un meci în care arbitrul partidei a arătat nu mai puţin de 9 cartonaşe galbene echipei gazdă. La finalul meciului, jucătorii campioanei au vorbit un pic despre victoria importantă pe care au obţinut-o.

CFR s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la FCSB într-un meci în care arbitrul partidei a arătat nu mai puţin de 9 cartonaşe galbene echipei gazdă. La finalul meciului, jucătorii campioanei au vorbit un pic despre victoria pe care au obţinut-o.

"Este o victorie foarte importantă pentru că ne-am apropiat la 3 puncte de ei, erau echipa momentului, veniseră după 7 victorii consecutive, ştiam că o să ne aştepte un meci greu. Bine că ne-am făcut treaba şi am reuşit să câştigăm. A fost foarte dificil să ne montăm după meciul de la Berna fizic şi psihic, a fost o deziluzie foarte mare din partea arbitrajului." a declarat Burcă.

Despre FCSB, Burcă a declarat: "Sunt o exchipă bună, au avut ocazii, dar consider că ne-am dat fiecare şi ultima picătură de energie pe teren şi d-aia am reuşit să câştigăm. Au avut ocazii, dar prin şuturi de la distanţă. Nu i-am lăsat să se apropie de careul nostru şi consider că atâta timp cât nu am luat gol, ne-am făcut treaba. Consider că dacă nu câştigăm la Dinamo degeaba am câştigat în seara asta. trebuie să ţinem pasul cu FCSB şi cu Craiova, ei încă mai au de jucat între ele, vedem ce va fi, dar depinde doar de noi în acest final de campionat să câştigăm ambele meciuri, să rămânem acolo pentru că e foarte important să redevenim campionii României."

Hoban: "Cred că am arătat în această seară cum ne-am montat. Am dat dovadă de caracter, de unitate de grup, de maturitate şi în această seară am demonstrat acest lucru. Am fost mai buni ca ei. Simplu! 04:25 Ne-am dorit foarte mult această victorie, să venim cât mai aproape de ei şi sper ca în curând să-i şi depăşim în clasament."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare