Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu face orice ca să câştige alegerile! ”De ce procedează aşa?”. Vochin a recunoscut motivul pentru care Lupescu e atacat dur de şeful FRF

Burleanu face orice ca să câştige alegerile! ”De ce procedează aşa?”. Vochin a recunoscut motivul pentru care Lupescu e atacat dur de şeful FRF

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a făcut un serial în care îl atacă pe Ionuţ Lupescu cu dezvăluiri din perioada în care ”Kaiserul” a lucrat în Federaţia Română de Fotbal, iar Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a recunoscut direct motivul pentru care şeful de la Casa Fotbalului procedează aşa înaintea alegerilor.

Invitat la emisiunea ”SPORT REPORT”, de la Telekom Sport, Andrei Vochin a dezvaluit motivele pentru care Răzvan Burleanu a introdus pe ordinea de zi a Comitetului Executiv din 22 martie, cu mai puţin de o lună înaintea alegerilor, studierea legăturilor dintre FRF şi firmele lui Ionut Lupescu.

Întrebat de Silviu Tudor Samuilă de ce Răzvan Burleanu procedează aşa fix înainte de alegeri, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a recunoscut direct: ”Ca să câştige alegerile”.

”Ce înseamnă să fii administrator? Te aleg oamenii să administrezi, în 2014, afacerea. Îţi ridici mânecile şi te apuci de treabă. Faci un audit, dar nu numai din punct de vedere financiar. Vezi ce se întâmplă şi la juniori şi te apuci de treabă. În timpul ăsta nu pui mâna şi pe armă. Pui mâna pe armă când simţi că vine hoţul”, a spus Andrei Vochin, explicând de ce Burleanu a scos abia acum neregulile descoperite despre Lupescu.

MOTIVUL REAL PENTRU CARE BURLEANU A TRECUT LA ATAC

Face asta probabil ca să câştige alegerile, ca să nu vină unul să sifoneze banii Din punct de vedere al corectitudinii este corect. Este posibil să fie dictatură, dar dictatura moralităţii. Sunt perfect de acord cu dictatura curăţeniei şi a moralităţii”, a completat Vochin.

Afla mai multe despre: vochinburleanulupescu,  

viewscnt
Articole similare