Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Burleanu îl place, e fanul lui". Cine l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu în cazul necalificării la Euro 2024

"Burleanu îl place, e fanul lui". Cine l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu în cazul necalificării la Euro 2024

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu îşi cântăreşte variantele pentru postul de selecţioner în cazul în care Edi Iordănescu ratează calificarea la Euro 2024. Preşedintele FRF este "fanul" antrenorului lui PAOK, Răzvan Lucescu.

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal se gândeşte deja la variantele pentru înlocuirea actualului selecţioner, Edi Iordănescu, în cazul în care acesta nu îşi îndeplineşte obiectivul, calificarea la Euro 2024.

Preşedintele FRF este un "mare fan" al antrenorului echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, care a mai antrenat echipa naţională între 2009 şi 2011.

"Burleanu îl place foarte mult şi va face orice să îl pună. Dacă, Doamne fereşte, bate în lemn, nu ne vom califica şi nu vom avea rezultate, noul selecţioner al României va fi Răzvan Lucescu! Burleanu îl place foarte mult! Îl admiră foarte tare, e fan!” spun sursele Fanatik.

Edi Iordănescu are pe banca naţionalei României, un contract valabil până în iunie 2024, există astfel posibilitatea unei plecări indiferent de rezultate acestuia în preliminarii în cazul în care acesta nu îşi reînnoieşte contractul.

În mandatul său actual, Edi Iordănescu are cinci înfrângeri, cinci rezultate de egalitate şi cinci victorii.

România, neînvinsă în preliminarii

În campania preliminariilor pentru Euro 2024, naţionala României este neînvinsă, dar jocul nu a aratat convingător.

Trei egaluri la rând a obţinut România, 0-0 cu Kosovo, în deplasare, 2-2 în deplasarea din Elveţia şi egalul recent cu Israel, 1-1.

România întalneşte, marţi seară pe Arena Naţională, selecţionata statului Kosovo într-un meci de totul sau nimic pentru naţionala noastră.

Israel are posibilitatea de a ne depăşi în cazul în care România nu obţine victoria pe teren propriu împotriva naţionalei cu care am remizat în luna iunie, în deplasarea de la Priştina.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescurazvan burleanuromania 

viewscnt
Articole similare