Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu s-a dus glonţ în vestiarul României după meciul cu Belgia. Ce mesaj le-a transmis tricolorilor

Burleanu s-a dus glonţ în vestiarul României după meciul cu Belgia. Ce mesaj le-a transmis tricolorilor

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut cu Belgia, scor 0-2.

Burleanu, după Belgia - România. Mesaj pentru tricolori

România a pierdut duelul cu Belgia din etapa a doua a fazei grupelor de la EURO 2024, scor 0-2, însă ”Tricolorii” au în continuare şanse importante de a accede în optimile de finală ale competiţiei.

Răzvan Burleanu (39 de ani) şi Mihai Stoichiţă (70 de ani) au mers împreună în vestiarul echipei naţionale, după ce România s-a înclinat în faţa Belgiei, la Koln.

”Belgienii au jucători cu nişte calităţi individuale extraordinare, trebuie să recunoaştem şi că joacă şi unde joacă. Noi am arătat bine ca echipă. Sacrificiul şi motivaţia extraordinară a băieţilor au făcut ca la un moment dat chiar să aibă ocazii de gol.

Dacă contra Belgiei reuşeşti să faci astfel de faze, în care să ajungi unu la unu cu portarul, de ce nu ai putea să faci asta contra Slovaciei. Echipa a avut un comportament admirabil din punct de vedere al dăruirii şi al orientării tactice.

Îl felicit pe Edi pentru treaba asta. A reuşit să împiedice vedetele Belgiei. Nu suntem dezamăgiţi. După meci ne-am dus în vestiar împreună cu preşedintele FRF.

I-am încurajat, iar Burleanu le-a zis: 'Suntem pe primul loc, chiar dacă am pierdut cu 2-0 în faţa Belgiei. Puteţi să fiţi campionii grupei în ultimul meci'.

Ai şanse în continuare să te califici, mergi pe mâna ta cu multă încredere şi cu mult curaj şi aşa va fi. Asta este părerea noastră, am văzut şi că jucătorii au rezonat cu ea. Erau amărâţi, nu pot să spun că era fericire în vestiar, dar se încurajau şi spuneau că se poate repara orice oricând.

La multe echipe apar fel şi fel de certuri de vestiar, dar nu este cazul la români. Se pare că acest Campionat European ne-a unit foarte mult din punct de vedere al echipei şi uniunea asta este şi cu staff-ul şi cu suporterii. Şi amărăciunea pe care o sesizezi uneori în tribune este un stimul pentru toată lumea”, a declarat Mihai Stoichiţă, potrivit fanatik.ro.

Afla mai multe despre: burleanuromâniabelgia 

viewscnt
Articole similare