Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu şi Stoichiţă, de faţă când Edi Iordănescu a fost întrebat dacă e conflictual: "Să clarificăm. Fie se întâmplă asta, fie plec"

Burleanu şi Stoichiţă, de faţă când Edi Iordănescu a fost întrebat dacă e conflictual: "Să clarificăm. Fie se întâmplă asta, fie plec"

Echipa națională

Comentarii

Noul selecţioner al României, Edi Iordănescu, a fost întrebat dacă e conflictual, în cadrul conferinţei de presă în care a fost anunţat, oficial, pe banca tricolorilor.

Edi Iordănescu a fost prezentat la naţionala României

Tricolorii vor fi conduşi în noul an de Edi Iordănescu, antrenor care a fost confirmat într-o conferinţă de presă la care au luat parte Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. 

Întrebat dacă e conflictual, mai ales că a avut situaţii tensionate în momentul plecării de la echipe din trecutul său, fiul fostului selecţioner a dorit să facă anumite precizări. 

Edi Iordănescu a luat o poziţie de forţă şi a anunţat că nu va renunţa la principiile sale, cum n-a făcut-o nici în trecut. 

"Să clarificăm şi asta. Ştiţi cum mi-am negociat poziţia şi contractul, am fost mereu atent la detalii. Nu m-am aruncat fără să cunosc detaliile, obiectivele, şi am fost mirat că am fost etichetat conflictual. 

Mereu au primat valorile şi principiile mele. Fie încalc valorile şi principiile şi continui, fie rămân fidel lor şi plec. Vă întreb, ar fi fost mai bine dacă acceptam să fac compromisuri? Nu! Am arătat putere. Sunt lucruri discutate, care sunt promise şi nu mai sunt susţinute. Când voi cosidera că al meu cuvânt nu e păstrat, îmi asum colaborarea, încetarea colaborării. Am dat dovadă de caracter şi de soliditate. Valorile mele vor rămâne intacte", a declarat noul selecţioner al României în cadrul unei conferinţe de presă. 

De asemenea, Edi Iordănescu a vorbit şi despre accidentarea gravă a lui Ianis Hagi, cel care va sta departe de teren aproximativ jumătate de an. 

"Sunt la curent cu vestea despre Ianis, proastă pentru el şi pentru noi toţi. Vreau să vorbesc cu el. E o certitudine pentru naţională, traversa o perioadă bună şi cu siguranţă ne va afecta. Trebuie încurajat, susţinut şi să avem răbdarea necesară de a-l recâştiga. Sunt şi momente care nu pot fi evitate", a adăugat fiul fostului selecţioner.

O schimbare de selecţioner ar putea avea loc la finalul grupei din Liga Naţiunilor, după cum a afirmat Edward Iordănescu. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuselectioner romania 

viewscnt
Articole similare