Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ca de la un rapidist la altul. Dani Coman, sfat pentru Şumudică: „Să ia decizia care îi aduce linişte!”

Ca de la un rapidist la altul. Dani Coman, sfat pentru Şumudică: „Să ia decizia care îi aduce linişte!”

Superliga

Comentarii

Liber de contract, Marius Şumudică este foarte aproape de a semna cu FCSB.

Rapidist convins, Şumudică e indecis dacă să semneze sau nu cu FCSB.

Dani Coman, preşedintele Astrei, care a scris istorie în tricoul Rapidului, a vorbit despre oferta pe care o are prietenul lui, Şumi.

„Şumudică este prietenul meu. Rapidul este în sufletul meu. E bărbat şi sigur va lua decizia care îl linişteşte pe el, aşa să facă. Ar fi un câştig pentru fotbalul românesc. Oriunde va merge va face treabă bună. E un antrenor foarte bun. Am lucrat cu el şi ştiu”, a declarat Dani Coman la Look Sport în direct.

Gigi Becali, despre venirea lui Şumudică: „Nu e 90%, e 99%”

Joi dimineaţă, Valeriu Argăseală a fost delegat de Gigi Becali să se ocupe de contractul lui Marius Şumudică. După o conversaţie cu preşedintele FCSB, Gigi Becali s-a declarat extrem de încrezător că Marius Şumudică va semna contractul:

„I-a zis să-i trimită contractul să-i citească şi să-l semneze. Nu e 90%, e 99%. Stăpânul dă ordine şi se face treaba. Eu am dat ordine şi acum fac treaba. Ei le-au făcut şi semnează”, a declarat Gigi Becali.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Gigi Becali a anunţat că ”99% vine la FCSB”. Declaraţia misterioasă a antrenorului

Afla mai multe despre: dani comanfcsbmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare