Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ca în Vestul Sălbatic! INCIDENT la un meci de L5: Un arbitru a fost bătut pe teren în timpul unui meci!

Ca în Vestul Sălbatic! INCIDENT la un meci de L5: Un arbitru a fost bătut pe teren în timpul unui meci!

Fotbal

Comentarii

Meciul de fotbal dintre Rapid Zimbor şi Agronova Dragu, din Seria Est a Ligii a V-a, a fost întrerupt în minutul 75, după ce arbitrul a fost agresat de un jucător.

Momente de panică la Zimbor, acolo unde un jucător l-ar fi lovit pe centralul partidei cu Agronova Dragu, după care l-ar fi prins de gât, l-a doborât la pământ pe arbitru şi l-ar fi trântit în iarbă. Totodată, agresorul i-a sustras fluierul, astfel că tânărul cavaler al fluierului a fost obligat să întrerupă definitiv jocul printr-un gest cu mâinile. Arbitrul a făcut plângere la poliţie, dar este decis să îl acţioneze în instanţă pe violentul fotbalist, consemnează sportulsalajean.ro.

Nervii din tabăra gazdelor au răbufnit cu 15 minute înainte de final, când jucătorul Marian Silaghi (33 ani) a protestat vehement la o decizie a arbitrului Nicuşor Pop. Centralul partidei l-a avertizat cu cartonaşul galben pe fotbalistul originar tocmai din Cluj. Cum acesta mai avea un galben, a fost eliminat! În acel moment, clujeanul şi-a pierdut cumpătul şi a tăbărât asupra arbitrului pe care l-ar fi lovit violent cu podul palmei în figură.

Agresorul a continuat să îl îmbrâncească pe arbitrul în vârstă de doar 23 de ani. Marian Silaghi i-a smuls din mână fluierul, iar violenţele s-au terminat doar în momentul în care au intervenit coechipierii jucătorului.

 

Afla mai multe despre: bataiefotbalarbitruincident 

viewscnt
Articole similare